Ne se razburjat RegY.smo že končali z to temo,oz. je že mimo vse skupaj.
Pojavila sma se samo midva z Prekmurcem,vsi drugi so ga zasrali Upam da bo drugič več resnosti,pa da nas bo VVEEEEČČČ!!!
:P :P :P :P :P :P
bom jaz ob malo bolj primernih temperaturah v pomladnem času naredil eno srečanje v mb po možnosti na enem VELIIIIKEM parkplacu, ker kot vidim bo udeležba dosti večja, kot je bila prejšnje leto
no regy komaj čakam pa upam da bo čimprej to srečanje!!! pic16v mislim da drugi sploh nimajo malo interesa za pokazat ker jih je samo jezik na tem forumu bil, ko pa kaj nardiš kako srečanje te pa vsi nekam spiz....,pa nimajo časa pa ....eh brezveze!!!!!!
če bo še kdo kaj organiziral bom prišel z veseljem. lep pozdrav.
Jaz tudi bil tam. Malo sem zamudil, ampak potem več ni nikogar bilo. Kake avte sploh mate?
Mogoče smo se celo srečali , modra kia sephia (nisem bil z svojim avtom)
Regy : se strinjam, ker se mi k tej Mitri že celi cajt spravlamo
Bolše, da naredimo srečanje v londonu. Mi smo bili pa zraven v dionizu nekje ob 18.30
Fak kak smo se zluftali
Po mojem bo počasi gratalo, zdaj je blo blizu :P
Zamudil sem se, ker sem kolegu delal wooferje v prtljažnik, ko bo vse lepo oblečeno vam dam slike na forum. Delo je trajalo 7 ur, brez malice. Ima pa dva JBL-lova 1000W wooferja v rumeni ibizi. V polico pa smo dali 2 pioneerova 4 sistemca vsak po 400W, manjka še samo kondenzator
pic16v, prekmurec : sem bil pred mitro okrog 18:05 pa je bil samo en stari clio pa nič druga.Sem gledal pred Londonom pa nobene rdeče ali zelene honde.Sta vidla pred londonom kako belo 323c mazdo(okrog 18:30), sem bil polek v Dionizu?Drugo srečanje je bojše da pred Londonom.Boljše da počakamo na toplejše dni, ker niso resni da bi prišli zdaj.V petek smo mimo malo dragali, samo na krajše razdalje.