Prow, sam da se ne boš spet stiskal. Aja pa hugo bosu povej, da naj se kaj oglasi.Pugi je napisal/-a:Čak, a ti si tist z unotam u soboto??...
Ja, bom spedenov, sam dvomm, da bo kej konkurenčno - moj ma 11 sekund do sto, tvoj pa ne vem - 8 a kolk... Sam vseen greva.
Desmodromika je napisal/-a:A kej veš, če ima res spedenano? Al samo nabija kot fonza?
Če si bil tam, se drugič javi! Kadar hočeš, po snegu, asfaltu, blatu, brez polža...HUGO_BOSS je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A kej veš, če ima res spedenano? Al samo nabija kot fonza?
kaj pa fonza nabija ???
ne bit pameten, on je moj kolega in za razliko od tebe je prow model...
a si se usral v soboto in si sam pugiju težil, nis upu do mene'??
ja sej standrad![]()
kokr bi zoran reku, velke lape mali tič![]()
![]()
![]()
Pa še nekaj, ZW je 5-ka počla...potem le ni tolk sfriziran kokr govori.HUGO_BOSS je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A kej veš, če ima res spedenano? Al samo nabija kot fonza?
kaj pa fonza nabija ???
ja sej standrad![]()
![]()
![]()
Desmodromika je napisal/-a:Pa še nekaj, ZW je 5-ka počla...potem le ni tolk sfriziran kokr govori.HUGO_BOSS je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:A kej veš, če ima res spedenano? Al samo nabija kot fonza?
kaj pa fonza nabija ???
ja sej standrad![]()
![]()
![]()
Desmodromika je napisal/-a:Obljubil si mi drag. Aja, a si šel z ZW?HUGO_BOSS je napisal/-a::D jst tebe ne iščem![]()
ti mene, "kao"...
men ni problem it, če pušnem pač pušnem....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost