HUGO_BOSS je napisal/-a:lohk bi dal en aplavz minerjem za tako dobro oddajo,
predvsem pa za to ker je prnesla tako pozitivne odzive...
Matt je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:lohk bi dal en aplavz minerjem za tako dobro oddajo,
Hugo ne naprti oddaje MINERJEM ker to ni njihova krivda. To so modeli ki ker sami pridejo na drag ker baje v petek in soboto dogaja. Miner ni organizirL DRAGA že par tednov.
To je cist "kr neki " drag. Ko bo nekaj zares bojo vedeli samo tapravi......
super98 je napisal/-a:Kaj pa tole:
Predučerajšnem, 26.3.
Mesto dogajanja: Vilharjeva ulica, LJ
Glavne vloge: Zelen uno turbo i.e. (sumim dotično osebo iz tega foruma) & plav Punto II (tut kej močnejšeg najbrž)
Dež je kr fajn padal, cesta full mokra...junaka pa ene 140 km/h po vilharjevi, prehitevata čez križišče ene par avtov...zelo očitno je blo da sta dirkala.
IDIOTA!!! Pi*zda vam mat*erna glupa za take stvari so dirkališča pejta tja pa se izživlita. Sej ne rečem da je treba čist po pravilih vozt in omejitev se držat ampak ljudje božji UBIL SE BOSTE al pa še neki hujšga: NEKOGA BOSTE UBIL!!!! Mislm en folk je res adijo.
Naj ta junak slučajno nardi kej komu od mojih...MRTU JE - DOBESEDNO, pa čist resno mislm.
Fak no to se je tolk razpasl zadne cajte da je že prov groza (govorim pač zarad tega ker sm 8 h na dan na cesti). Kr vsi bi neki brezglavo dirkal pa neki se kazal pred folkom...kao jst mam pa j***a, kje maš pa možgane???
ALOOO d**** dež, folk na cesti, nasprot tut kdaj kakšen pride, ti pa dirkat s še večjim debilom kot si sam. Res maš j***a!
Matt je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:lohk bi dal en aplavz minerjem za tako dobro oddajo,
Hugo ne naprti oddaje MINERJEM ker to ni njihova krivda. To so modeli ki ker sami pridejo na drag ker baje v petek in soboto dogaja. Miner ni organizirL DRAGA že par tednov.
To je cist "kr neki " drag. Ko bo nekaj zares bojo vedeli samo tapravi......
Rjuhar je napisal/-a:Danes (27.3.) sem se ob 20.15 vracal s sluzbene poti in bil hudo razocaran. Pripeljal sem se dol po brrrrrrcevi, pa se pred potekom prednostne preprical, ce je res frej, ker sem vidu dva avta vstric postavljena na startu. Ustavil sem se na postaji in gledal, kaj se dogaja. Po prednostni je pripeljal se nekdo, potem pa sta se takoj za njimzapodila tista dva, ki sta cakala na startu. Brez kogarkoli, ki bi pazil na kriziscu, brez, da bi kdo vsaj gledal na kriziscu. Ful gas v neprednostno ob 20 cez osem, potem sta hotela prehitet tistga reveza, ki je peljal pred njima, pa je nasproti pripeljal avto. Vse je slo prehitro, prenevarno in prevec na knap. Rdeca in crna honda CRX, LJ V6-xxx in pa LJ- Y1-xxx. Torej, ce sta s foruma, prenehajta s takimi neumnostmi, ker zdaj razumem, zakaj so ljudje tako proti temu.
Samo da vemo, kdo mece slabo luc na te race...
lisko1 je napisal/-a:super98 je napisal/-a:Kaj pa tole:
Predučerajšnem, 26.3.
Mesto dogajanja: Vilharjeva ulica, LJ
Glavne vloge: Zelen uno turbo i.e. (sumim dotično osebo iz tega foruma) & plav Punto II (tut kej močnejšeg najbrž)
Dež je kr fajn padal, cesta full mokra...junaka pa ene 140 km/h po vilharjevi, prehitevata čez križišče ene par avtov...zelo očitno je blo da sta dirkala.
IDIOTA!!! Pi*zda vam mat*erna glupa za take stvari so dirkališča pejta tja pa se izživlita. Sej ne rečem da je treba čist po pravilih vozt in omejitev se držat ampak ljudje božji UBIL SE BOSTE al pa še neki hujšga: NEKOGA BOSTE UBIL!!!! Mislm en folk je res adijo.
Naj ta junak slučajno nardi kej komu od mojih...MRTU JE - DOBESEDNO, pa čist resno mislm.
Fak no to se je tolk razpasl zadne cajte da je že prov groza (govorim pač zarad tega ker sm 8 h na dan na cesti). Kr vsi bi neki brezglavo dirkal pa neki se kazal pred folkom...kao jst mam pa j***a, kje maš pa možgane???
ALOOO d**** dež, folk na cesti, nasprot tut kdaj kakšen pride, ti pa dirkat s še večjim debilom kot si sam. Res maš j***a!
Ma tole se men dogaja vsak drug dan na cest. Al me prehitevajo drugim u škarje al pa nasprot men u škarje prehitevajo.Sem pa opazu eno zanimivost. Če vozim 70-80 sem u večji nevarnosti kot pa če vozim 100-120. ZAKAJ? ker prepotentni mladeniči (po možnosti u fotrovem avtu) mislijo da tudi če mam petko pa če peljem 80, da me lahko prehiteva kot keks... jok brate odpade. 80km/h tud ni kr tko od muh....... in jih zavede....... in kok krat se zgodi,da čeprav pelem 80 km/h da morm bremzat al pa vohat bankino.......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov