Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Cyber je napisal/-a:Reče se v Mozirju in ne v Mozirjah...
Sicer pa je kamp Menina v Varpoljah, to je čist drug svet kot Mozirje :P
Me zanima od kod poznaš to zadevo sicer sm pa jst kr zlo bliz tam doma tko da od kje pa si ti
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Sem iz Mozirja, zato poznam zadevo, in zato sem tudi popravil Pugija, da se reče v Mozirju in ne v Mozirjah.
Kar pa sem glede Menine/Varpolj rekel, so pa ene neprijetne izskušnje izpred, zdaj že kar nekaj let. Sicer pa je bilo mišljeno bolj v šali kot kaj drugega. Sploh pa ne bi rad izzval kakeršnih koli lokal-patriotskih bojev.
Iz Mozirja a res a se mogoče poznama kaj.Sicer sam nisem iz Mozirja sm pa dost blizu doma je pa zanimivo tuki na forumu spoznat koga iz našga konca sej drgač je iz našga konca cca 5 osebkov.