Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Saša
Nov uporabnik

Hyundai-ev piknik - 22.5.2004

Napisal/-a Saša Po maj 10, 2004 6:02 pm

Vidim, da se Hyundai-evci veselo druzite, kar me zelo veseli.

Zato vam sporočam in vas vse obveščam in vabim na Veliki Hyundai-ev piknik, ki je namenjen vsem Hyundai-evcem, vsem ljubiteljem in firbcem.
Logično, da tegale ne bi pisala, če si ne bi želeli tudi vas videti tam.

Zato ste vsi vabljeni v soboto, 22. maja 2004 od 10. ure dalje na Letališče Lesce na Gorenjskem, kjer vas bomo z veseljem povabili na golaž in ob 15 uri tudi na torto.

No še malo ostalega:
Hyundai bo letos upihnil 15. svečk na svoji torti, odkar je v Sloveniji, zato bomo to tudi proslavili in sicer v družbi Čukov, Nuše Derende, New Swing Quarteta in Vili Resnika. Voditeljski par Nuša Derenca in Vito Rožej pa bosta poskrbela za dobro voljo.
Poleg tega imamo tudi športni program in sicer nagradna turnirja v malem nogometu in odbojki, nagradne igre z žogo, naši gostje bodo vrhunski športniki, kot so Iztok Čop, Dejan Košir in Jasmin Čuturič.
Tudi otrokom ne bo ničesar manjkalo saj smo pripravili lutkovno predstavo Rdeča Kapica, zabavne igre, risarsko in modelarsko delavnico, otroški cirkus in malo šolo ličenja - zatorej pripeljite s seboj tudi svoje malčke.
Kar se tiče Hyundaia bomo razstavili vse naše modele, naši strokovnjaki vam bodo lahko podali kakšen nasvet, izbirali pa bomo tudi najstarejšega Hyundai-a v Sloveniji, ki bo seveda deležen nagrade.
Prireditev bo tudi v slabem vremenu, saj bomo postavili veliki šotor.

Za lažjo organizacijo in eventuelno rezervacijo posebnega parkirnega prostora za vaše lepo opremljene konjičke, me prosim obvestite na naslov marketing@hyundai-at.si. Seveda sem vam tukaj na voljo tudi za prijavo na zgoraj omenjena turnirja in za ostale informacije.

V upanju na vaš odziv, vas vse lepo pozdravljam !

Saša
Hyundai Avto Trade

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po maj 10, 2004 6:14 pm

o lepo... :) letos ste pa tale letališče čist zalaufal... :) lepo lepo :P

jst pridm mal pogledat :P
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po maj 10, 2004 6:43 pm

Ajm in...sam a ni 22 tut neki v avstriji nek show... hm, bomo sli pa na oba... :D

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po maj 10, 2004 6:46 pm

domzalcan21 je napisal/-a: a ni 22 tut neki v avstriji nek show

Worthersse (VAG) je tist teden ja
:)

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po maj 10, 2004 6:55 pm

Poj grem jst korejca v avstrijo kazat :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 10, 2004 7:48 pm

kot predsednik hyundai kluba slovenije se čutim dolžnega da pridem, čeprav imam v namenu eno pot, za katero pa še ne vem kdaj bom odjadral (upam, da še ne pred 22.)

saša, če se še spomnite, sva kontaktirala nekaj časa nazaj, upam, da se spoznamo in lahko v živo dorečemo kakšno in se dogovorimo za sestanek

najlepša hvala za povabilo, sporočim v nadalje kdaj odrinem, zelo močno pa upam, da bom lahko prišel

še sporočilo ČLANOM HYUNDAI KLUBA SLOVENIJE:

upam, da se nacrtate v čimvečjem številu, pa zažuramo, kot je treba za tako prireditev!

Saša, če še boste to prebrala, bi bilo morda možno, da se okoli prireditvenega prostora kje prespi? saj veste... ne vozim, ko pijem (in obratno)
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Po maj 10, 2004 8:40 pm

...da se okoli prireditvenega prostora kje prespi?

Regy lahko :)

:arrow: na letališču je kamp...

:arrow: v Lescah maš penzion...

:arrow: v lescah maš tudi...

:arrow: v lescah maš tudi to...

:arrow: V Radovljici Grajski dvor... :)

:arrow: zlo blizu je tudi šobec...

v sili pa lahko prespiš v taspodnjem Getzu...

:arrow: Slika

zemljevid...

:P :P :P :P
Slika

Uporabniški avatar
SuprMisek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a SuprMisek Po maj 10, 2004 9:01 pm

SUPER to samo k je glih takrat GTI v avstriji ampak bo treba tud sm pridt morm možgane napet pa premislt kako to izvest.

Regy jest pridem a bomo skupej prkiral ?

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Po maj 10, 2004 11:16 pm

justy, hvala ;)

suprmisek, lahko... saj bomo klubovci se menda kr v kranju zbrali recimo ob 9h zjutraj, pa krenemo potem tja? vsaj zame bi bila to najboljša rešitev ker nimam blage veze, kje je to letališče :D zemljevid že, samo letališče najdit je pa drugo, ker verjetno ni lih v centru :D

mactron, prideš?
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in To maj 11, 2004 6:19 am

z glavne ceste Kranj Jesenice se ga lepo vidi... :P tko se pelš proti Jesenicam, pogledaš na desno, pa rečš o poglej poglej letališče majo... :)
Slika

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride To maj 11, 2004 6:22 am

Evo, jst definitivno pridem.
In pomoje je najbols da se tle mal zorganiziramo, priblizno da vidmo kolk nas gre gor. Pol pa ti Regy sporocis uni da se zrihta extra parking za nas.
Kar se pa kakega zbora v Kranju tice, pa jaz podpiram skupinski prihod. :)
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
SuprMisek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a SuprMisek To maj 11, 2004 7:03 am

RegY je napisal/-a:suprmisek, lahko... saj bomo klubovci se menda kr v kranju zbrali recimo ob 9h zjutraj, pa krenemo potem tja? vsaj zame bi bila to najboljša rešitev ker nimam blage veze, kje je to letališče :D zemljevid že, samo letališče najdit je pa drugo, ker verjetno ni lih v centru :D

To bi blo še bolj moj predlog je da se dobimo pred MERCATOR-jam na Primskovem

Saša
Nov uporabnik

Napisal/-a Saša To maj 11, 2004 7:47 am

Za prespat vam je že en drug kolega odgovoru, sicer pa imajo na samem letališču tudi kamping.

Ker vidim, da se dogovarjate za skupinski prihod - mislim da ne bo težko najt, saj bomo dovoz označili z našimi tablami in upam da ne boste imel težav.

Že v prvem obvestilu sem napisala, da bi bilo najbolje da mi vsi skupaj javite koliko vas pride, ker za vas planiramo nekje rezervirat parking da boste bližje dogajanju kot vsi ostali obiskovalci. In seveda da boste skupaj. Zato bi bilo fajn če mi sporočite koliko vas bo, da se to organizira. Tud mi si želimo videt kaj ste naredili iz svojih Hyundaiev in koliko vas je oz. kako ste kaj organizirani.

Seveda se vidimo tam - jaz sigurno ne bom manjkala - no ja saj ne smem ?!

LP
Saša

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To maj 11, 2004 12:36 pm

saša

me veseli, da se bomo spoznali, upam, da ne bo problemov, če za rezervacijo parkirnega prostora pošljem email kak teden pred piknikom, ali malo manj (saj to se bo delalo vse tisti dan, ne bodo prihajali že prej, kajne?)

jaz bom poslal vsem članom sms, naj se javijo tisti, k mislijo prit - to bom naredil sedaj

hvala, čau

p.s.: je res, da se bo iz hrvaške pripeljal 300+konjski getz? to morem videt, ker tako malo zverinico imam jaz v namenu :twisted:
Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To maj 11, 2004 12:49 pm

Pa ne 22.5 kwa vam je ne no mone JAO.
Jesta mam lih TAKAT maturanca jebemti.
Ze u koper nism mogu it k smo u pondelk pisal maturutetn esej dej pa se to. Prov ne grem se vec.

Kem šu dam
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 To maj 11, 2004 1:32 pm

verjetno jaz pridem, sam če bodo ušpičene prekle dol letele ne :lol:
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To maj 11, 2004 1:37 pm

sms-i so poslani

še enkrat pa naprošam vse, ki bi jih zanimal hyundai klub (že zdaj bo prva ugodnost ta, da bomo imeli parkirplac čisto polek prizorišča in v središču pozornosti) da se mi javijo na PM - bsmuk, tebe že nimam na registru - pošljejo naj: ime in priimek, kraj kjer živijo, telefonsko, ter avto ki ga vozijo in njegov letnik

upam, da se vidimo v čimvečjem številu!

LP!
Slika

Saša
Nov uporabnik

Napisal/-a Saša To maj 11, 2004 3:21 pm

V redu je, ti kar pošlji mail ali pa na forumu napiš kolk vas pride - če bom to vedla recimo v sredo drug teden bo v redu.

Tisto o hrvaškem avtu ne vem nič. Če boš pa kaj več izvedel pa mi sporoči.

Pozdrav,
Saša

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY To maj 11, 2004 4:52 pm

to mi je "neuradno" rekel en kolega, ki vam dela internetno stran... me je obvestil o tem pikniku in pač rekel, da naj bi še prišel en getz iz hrvaške... če bi bilo res, sem že slinast :D

sem še nekaj opazil, pa bi sedaj komentiral, kaj ste napisali:

Saša je napisal/-a:Tud mi si želimo videt kaj ste naredili iz svojih Hyundaiev in koliko vas je oz. kako ste kaj organizirani.

hmnja... porihtanih je nekaj, če bodo le prišli... najbolj sporihtana sta dva accenta, ostali pa zaenkrat še bolj malo... sam vem, da še bom rabil kaki miljonček ali več denarja :D

organizirani... saj veste, koliko vas (me) "člani" resno jemljejo v neuradnem klubu, ki še zaenkrat sploh na papirju ne obstaja in jih ne veže s pravilnikom :?
to je njihova dobra volja, da sedaj pridejo, takih bo pa po moje bore malo, čeprav trenutno lahko potrdim za 6 avtomobilov, da pridejo, ker so mi potrdili rezervacijo in udeležbo (po moji akciji z sms-i)

LP!
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To maj 11, 2004 5:04 pm

podprezidente tud pride.. ce nau polarna zima :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov