Vidim, da se Hyundai-evci veselo druzite, kar me zelo veseli.
Zato vam sporočam in vas
vse obveščam in vabim na Veliki Hyundai-ev piknik, ki je namenjen vsem Hyundai-evcem, vsem ljubiteljem in firbcem.
Logično, da tegale ne bi pisala, če si ne bi želeli tudi vas videti tam.
Zato ste vsi vabljeni v
soboto, 22. maja 2004 od 10. ure dalje na Letališče Lesce na Gorenjskem, kjer vas bomo z veseljem povabili na golaž in ob 15 uri tudi na torto.
No še malo ostalega:
Hyundai bo letos upihnil 15. svečk na svoji torti, odkar je v Sloveniji, zato bomo to tudi proslavili in sicer v družbi Čukov, Nuše Derende, New Swing Quarteta in Vili Resnika. Voditeljski par Nuša Derenca in Vito Rožej pa bosta poskrbela za dobro voljo.
Poleg tega imamo tudi športni program in sicer nagradna turnirja v malem nogometu in odbojki, nagradne igre z žogo, naši gostje bodo vrhunski športniki, kot so Iztok Čop, Dejan Košir in Jasmin Čuturič.
Tudi otrokom ne bo ničesar manjkalo saj smo pripravili lutkovno predstavo Rdeča Kapica, zabavne igre, risarsko in modelarsko delavnico, otroški cirkus in malo šolo ličenja - zatorej pripeljite s seboj tudi svoje malčke.
Kar se tiče Hyundaia bomo razstavili vse naše modele, naši strokovnjaki vam bodo lahko podali kakšen nasvet, izbirali pa bomo tudi najstarejšega Hyundai-a v Sloveniji, ki bo seveda deležen nagrade.
Prireditev bo tudi v slabem vremenu, saj bomo postavili veliki šotor.
Za lažjo organizacijo in eventuelno rezervacijo posebnega parkirnega prostora za vaše lepo opremljene konjičke, me prosim obvestite na naslov
marketing@hyundai-at.si. Seveda sem vam tukaj na voljo tudi za prijavo na zgoraj omenjena turnirja in za ostale informacije.
V upanju na vaš odziv, vas vse lepo pozdravljam !
Saša
Hyundai Avto Trade