Pero pravi:
Če bi bil zloben bi napisal:
a' se ne dobite vsako jutro na servisu
(brez zamere, samo hec)
SAFRANE pravi:Pero pravi:
Če bi bil zloben bi napisal:
a' se ne dobite vsako jutro na servisu
(brez zamere, samo hec)
nevem no mislem da nimaš čist prav men se zaenkrat še ni nč pokvaril --drgač smo pa doma imeli že:
R 16-še v 70-ih letih*me še na svetu blo ni*
R 30 *the 80's*
R 25 ( 2x najprej phase I pol pa še phase II )-80-ta
R 21 ( isto oba )-90-ta
pa še:
safrane ( tud 2 ampak obakrat že ta prenovljenga )-90-ta
in z nobenim zaenkrat še ni blo blema---oče bo po vsej verjetnosti sedaj kupil zase VelSatisa ki je isto zakon!
je pa res da smo vedno kupili nove in takrat aktualne in pa seveda za tisti čas največje Renaulte tko da za manjše pa slabše modele pa res ne vem kako je z kvaliteto-- vbistvu je moj Safrane prvi rabljen avto ampak zaenkrat še vse dela k urca -je pa res da je letnik 99 kr pa tud še ni tolk huda.----tko da nč čez Renault Quality drgač bo hudo!!!:-)))
lp
srečn'ga pa zdrav'ga
SAFRANE pravi:HaBBkE pravi:
Ja ja srečanje renultovcem OBAVEZNO!!! eJGA SAFRANE kwa prauš dol na sejmu k je parkirplac k so že prej organiziral drag race-e, sam da bi mi to legalno nekak scepal, pa še kle u KR mamo kr nekaj trgovinc z avtostylingom...
Valda pa en renault klub bi tud sedu, ane? Dej če ma kdo k ma renoja pa obvlada webpage delat pa ma plac na kermu strežniku... Da se spedena en webpage s slikcami članov, z datumi srečanj, itd...
Pa bi čez par let mogla ta srečanja kr velka bit...
Če ma kdo kake ideje v zvezi s takimle stvari naj jih kr napiše tle...
JA habič no --sej pravm nujno klub in nujno srečanje
na bivšmu sejmu?ja loh sam če navjo do takrat že zgradil
jest sm mislu za iskra-TEL na unih travnikih
pa še remontu bi reku da bi bli zraven k poznam direktorja, da bi mel kšne testne vožnje z novimi renaulti.
pa kšnmu lokalu(jest sm mislu rečt Palustris-Pub k roka dobr poznam)da bi mel svoj štant za drinko , pa ene par zvočnikov za muzo in to je to----->aja pa kšne žoke k se s pirom po majcah špricajo!:-))to mi deli!)
ne sej pravm no mal še potrpi tok da se jest pozdravm pol se pa morva res dobit pa vse poment
ej a ti poznaš unga k ma v kranju unga rumenga megane-a?če ga se loh še nega povab.
jest unga z črnim pa belim clio-tom poznam....
no v glavnem--mamo da se dobimo!
LP
JOHNY
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov