Iskreno se opravičujem, ker nismo danes 4.7. speljali obljubljenega Styling Showa.
In zakaj ga nismo?
Na poti do letališča cca 5 km pred njim, me je v nekem ovinku malo odneslo za dodatek je bil se pesek po tle tako nisem speljal ovinka in z avtom zapeljal v reko Pako. Seveda sem se se prevrnil na streho. Tako, da mi je avto zalila voda. Ko sem hotel iz avta sem se odpel in probal ven. Ampak mi je voda ze zalila celo kabino tako da nisem nic videl in nisem mogel odpreti vrat. Torej sem bil cca 4 min pod vodo v nezavesti. Doktor je rekel da ce bi bil 30 s dlje nebi vam pisal zdaj tega posta.
Vglavnem zelo mi je zal. Zdej se nabrz nebomo videli kr nekaj casa ker me je vse skupaj zelo minilo.
Matt moje sožalje vesel si pa lahko da tistih 30 sekund ni minilo in da si še med nami
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
sreca v nesreci, dobr da si ok!!!
drugac je pa huda luknja hudič če ne poznaš ceste ker je velik razlicnih podlag asfalta, tu se jih vsako leto velik ubije, se posebej motoristov!!!! Zato tisti ki ne poznate ceste ne pretiravajte cez te ovinke...
lp