darkdog24 je napisal/-a:Nevem če Renojevci pridemo glede nato kaj se dogaja na srečanjih take vrste.Upam da take katastrofalne napake kot ste jo naredili na 1 prireditvi to leto v Kopru neboste ponovili in da bo končno glasovanje publike odpadlo.
Ker če se bo to nadaljevalo,bomo mi v Renault klubu naredili eno potezo ki si jo boste zapomnili za vse večne čase na tunig srečanjih.Idejo imam da prijavimo na styling tekmovanju in na drugih tekmovanjih navadno Renault 4 katrco,po možnosti še rjasto.Ker nas je veliko v klubu,se zmenimo da pridemo na srečanje in VSI v en glas glasujemo za to katrco kot glas publike.In kaj potem?
Zmagala je katrca kot najlepše predelani avtomobil.Vse je bilo zakonito,publika je dala svoj glas favoritu.
Jaz sem za bojkot teh srečanj take vrste dokler se res ne pride do nekega nivoja normalne logike.
Se opravičujem za teženje ampak zelo me je razjezilo dogajanje na 1 srečanju tega kluba v Kopru kot sem omenil.
Če se bodo stvari res obrnile v drugo smer kot obljubljate PRIDEM in prav tako pridemo vsi iz našega kluba,če pa bo še vedno ista pesem pa mene in nekatere renojevce neboste nikoli več videli na takih prireditvah.
lp
killah bee je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:sj je reku da se je zmotu.
moj predlog - iz vseh klubov prisotnih (pač tisti ki so tam) se vzame enega člana oz. glavnega ter ti potem ocenjujejo.
LP Milan
in ne sme za svojega člana glasovat![]()
Clutch je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Nevem če Renojevci pridemo glede nato kaj se dogaja na srečanjih take vrste.Upam da take katastrofalne napake kot ste jo naredili na 1 prireditvi to leto v Kopru neboste ponovili in da bo končno glasovanje publike odpadlo.
Ker če se bo to nadaljevalo,bomo mi v Renault klubu naredili eno potezo ki si jo boste zapomnili za vse večne čase na tunig srečanjih.Idejo imam da prijavimo na styling tekmovanju in na drugih tekmovanjih navadno Renault 4 katrco,po možnosti še rjasto.Ker nas je veliko v klubu,se zmenimo da pridemo na srečanje in VSI v en glas glasujemo za to katrco kot glas publike.In kaj potem?
Zmagala je katrca kot najlepše predelani avtomobil.Vse je bilo zakonito,publika je dala svoj glas favoritu.
Jaz sem za bojkot teh srečanj take vrste dokler se res ne pride do nekega nivoja normalne logike.
Se opravičujem za teženje ampak zelo me je razjezilo dogajanje na 1 srečanju tega kluba v Kopru kot sem omenil.
Če se bodo stvari res obrnile v drugo smer kot obljubljate PRIDEM in prav tako pridemo vsi iz našega kluba,če pa bo še vedno ista pesem pa mene in nekatere renojevce neboste nikoli več videli na takih prireditvah.
lp
In vi bi bli zmozni naredit nekaj takega?
Lepo reklamo delas svojemu klubu
darkdog24 je napisal/-a:Clutch je napisal/-a:darkdog24 je napisal/-a:Nevem če Renojevci pridemo glede nato kaj se dogaja na srečanjih take vrste.Upam da take katastrofalne napake kot ste jo naredili na 1 prireditvi to leto v Kopru neboste ponovili in da bo končno glasovanje publike odpadlo.
lp
In vi bi bli zmozni naredit nekaj takega?
Lepo reklamo delas svojemu klubu
Ja clutch mi bi bli zmožni to naredit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov