Vse lepo in prav, sam jst sm mel občutek, da je blo lan bolš pripravljen (resda nism bil do konca, ker sm bil preveč sfookan pa me je počas začel dolgočast in sm šou že kr kmal domov).
- organizacija s prostorom je bla v qrcu (že zjutri ob pol desetih je blo celo prizorišče polno, hala zaprta, na unmu parkirišču zgoraj pa razstavni prostori za avtoakustiko)
- za parkirat velik slabš zrihtan kot lan (lan sm pršou šele popoldne, pa sm komot na travnku spodi prkeru, letos ga je blo pa pomojem sam 1/3 od lanske velikosti pokošenga, tko da sm mogu pol k sm 2. pršou parkirat nekje bogu za hrbtom na uni strani ceste, drugi k so pa pršli šele popoldne, pa so lahk parkiral v centru mesta)
- gužve preveč :P (sej to je zmer pa se ne da pomagat, pa tud nimam met kej proti)
- nekateri se na teh prireditvah ne znajo obnašat (ne vem če spada uno seljačko obnašanje: se ga bom usul k mina, pol pa lovil ravnotežje med parkiranimi avti pa vidu komu bom podaljšek zdrobu..., na tako prireditev)
- primitivno obnašanje folka k prihaja in odhaja s showa (ni vam treba nažigat gasa med sprehajajočimi se ljudmi - če bi bli radi opazni, nažgite muzko :P ; sploh pa uni, k so dirkal med parkiranimi avti, kjer je blo že tko komi tolk placa, da se je pešec lahko umaknu avtu k je prhaju)
Drgač pa kr OK