Brez zamere ampak v Grosuplju je vsako leto vecja stala, obljubljajo nebesa potem pa avte kr v blatu parkiramo.
Lani smo bli namenjeni gor, pa so nam prjatli povedali k so gor bli, da je scena slaba, pa se pole-position cluba ni blo...kr doma smo ostali.
Slike na forumu pa so pokazale da res ni blo kaj dost videt.
To pa res ja...predlani je blo se ok...ampak lani k si mogu gledat kot nor kje bos vse spojlerje potrgal je blo parkirisce katastrofa...pa senamest burnauta kjer sta predlani rulal m3 pa se nekaj ostalih so dal neke trgovince not pa najb posmekane avte....upam da se boto to leto vrnil na stara pota....mi dolenci mamo to skor edini show v nasi blizini....pa se to je pol urce voznje stran....upamo na najbols
LP
Res je da nisem bil predlani, ko je bilo dogajanje tudi v halah, sem bil pa zato lani in nisem bil razočaran. Čeprav je lahko vedno boljše vseeno čestitke Jakatu, ki se sploh loteva takšnih projektov!
P.S.: če pa kdo misli, da bi lahko naredil kaj bolje pa naj kontaktira organizatorje - beseda ni konj!
Tilen je napisal/-a:P.S.: če pa kdo misli, da bi lahko naredil kaj bolje pa naj kontaktira organizatorje - beseda ni konj!
Eno vprasanje?!
A obstaja ksna avtomobilisticna zveza, katero je treba zaprost za datum prireditve oz. Avtoshowa al je pri nas v Sloveniji vse bol na hojladri?
Resno!
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)
ja če bo lokacija ista mene ne bo ker sem lanskoleto skor cev body kit na unmu travniku pustu to je parkplac tok da sploh neveš a si pršu gledat avto šov ali paris d car
Vsi ki se vedno oz.redno pritozujete cez prostor v Grosuplju, vam res svetujem, da ostanete doma kajti po 5 letih organiziranja teh prireditev vas pa res počasi ne mislimo več poslušat!!!!!
Pojdite (ker očitno še niste bili) na tuninge v tujino in boste potem povedali kako lep prostor vas je čakal.
Sej nekateri prav zaradi tega ostajamo doma.
Mislim,dajte vsaj malo razmislit,če vam folk pravi,da ni kje parkirat,pol une štale ,premalo placa za vse avtomobile..............vi se še pa kr oklepate une kmetije...