Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Sarcy Po feb 17, 2003 11:50 am

Želela bi spoznati vsa dekleta ki se zelo zanimajo za avtomobile tako da vas prosim da se mi javite!!!
Sarcy :8

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Re: SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Martin Po feb 17, 2003 11:08 pm

He He jih ni ;) :(
Slika

Qwerty
Uporabnik

Re: Re: SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Qwerty Po feb 17, 2003 11:35 pm

Martin pravi:

no ja. kaksna se pa ze najde - npr jaz.

LP Qwerty

PS: Sara: se ze poznava!

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To feb 18, 2003 2:40 pm

Martin pravi:

Počaki še mal pa mogoče bodo počasi se daleč pride al pa tud ne??? No ja ampak pri avtih to ne velja!!!!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To feb 18, 2003 2:45 pm

Včasih je bilo kar nekaj aktivnih deklet na tem forumu, samo zdej že nekaj časa niso ničesar napisale - vključno z mojo boljšo polovico. Moram jaz Salso mal okregat :D :D, ker nič ne sodeluje zadnje čase. Pa tko lepo družbo deklet bi zdaj že lahko imel ;).
Slika Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To feb 18, 2003 3:10 pm

Ja 4Sale, kaj si mi s Salso naredu? :D mislem ona gre, pa pol se ostale utihnejo... ;) :D hehe

Ups sej res tuki pise samo za punce! mater zdej se bom pa kr zamislu nad sabo (kaj sem, kdo sem, kje sem???!)
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To feb 18, 2003 3:13 pm

Hehe, life4rave ti mal preveč poslušaš Murata in Jožeta (kaj sem, kje sem, kdo sem,...) :D :D.

Ja sej pravim, da moram Salso mal za ušesa - itak je pa pol skenslala ta forum, ko tebe ni blo prav velik gor. Men je tole mal sumljivo :D ;).

Aja, tud jst se opravičujem, ker bluzim tukaj po tem topicu namenjenemu puncam. Res sorry sej ne bom več ;), ne zamerit.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To feb 18, 2003 3:17 pm

4Sale pravi:
Hehe, life4rave ti mal preveč poslušaš Murata in Jožeta (kaj sem, kje sem, kdo sem,...) :D :D.

Ja sej pravim, da moram Salso mal za ušesa - itak je pa pol skenslala ta forum, ko tebe ni blo prav velik gor. Men je tole mal sumljivo :D ;).

Aja, tud jst se opravičujem, ker bluzim tukaj po tem topicu namenjenemu puncam. Res sorry sej ne bom več ;), ne zamerit.

Sej je ok ti sam svoji punci rec nj mi mal pise k bi se rada spoznala z njo! Sej mail imas a ne? Pa kšne druge punce tud nj pisejo!!! Mal punc bomo že nabral k se zanimajo za avte a ni tako????

Qwerty
Uporabnik

Re: Re: Re: SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Qwerty To feb 18, 2003 5:42 pm

Sarcy: jaz kar mal dvomim v tole. so fantje le bl tapravi za avte ce mene vprasas... nismo glih konkurentne in kompetentne za te stvari. Tko pač je!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To feb 18, 2003 5:55 pm

Ehh punce, brez skrbi - bomo enkrat organiziral eno srečanje prav z namenom, da bi se ga udeležilo čim več punc, ki jih zanimajo avti v kakršnemkoli smislu. Seveda bomo zraven povabili tud vse fante, ki niso "okuženi" s stereotipi, da so ženske sam za v kuhinjo. Pol bomo pa kakšno skupaj rekli in ne bomo čist nobenga zapostavljal zaradi tega če tehnično ni dovolj podkovan. Bomo mal predebatiral kakšne plane ima kera, pa keri avto si ji všeč, pa kakšne skrite želje, itd. ;).

Ampak seveda samo če obljubite, da se ne boste pogrupiral fantje skupi v eno skupinco in dekleta v drugo. Bistvo je ravno v tem, da bi se družil in debatirali ne glede na spol. Aja, pa treba bo nabrat toliko punc, da bo vsaj približno uravnotežena družba ;). Kaj pravite?

Aja, svoji dragi sem že reku, da naj stopi malo v stik z vami dekleti, ki se zanimate za avte in je obljubila, da bo spet mal začela migat :).
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Re: Re: Re: Re: SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Sarcy To feb 18, 2003 5:57 pm

Qwerty pravi:
Sarcy: jaz kar mal dvomim v tole. so fantje le bl tapravi za avte ce mene vprasas... nismo glih konkurentne in kompetentne za te stvari. Tko pač je!

Sej nism nc rekla sam spoznala bi tud mal punc k jih to zanima zato gre!!!

Salsa
Novinec

Napisal/-a Salsa To feb 18, 2003 6:14 pm

life4rave pravi:
Ja 4Sale, kaj si mi s Salso naredu?

Tako kot je 4Sale reku, sem zapadla v veliko krizo, ker te ni bilo vec na spregled! ;) Vidim, da spet sodeluješ na forumu in moje življenje je spet dobilo smisel.:D :D

Problem, ki se je pojav pri meni je, da so postale teme malo preveč strokovne zame oz. za moje vedenje o avtomobilih. OK, to ni res. 4Sale me je zaprl v klet in mi onemogočil dostop do računalnika! :D:D
Slika

Qwerty
Uporabnik

Re: Re: Re: SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Qwerty To feb 18, 2003 6:26 pm

Salsa pravi:
Problem, ki se je pojav pri meni je, da so postale teme malo preveč strokovne zame oz. za moje vedenje o avtomobilih. OK, to ni res. 4Sale me je zaprl v klet in mi onemogočil dostop do računalnika! :D:D

No, salsa ce si tole resno mislila, te prav pohvalim. Strinjam se, da se babe pac v dolocenih debatah nimamo kaj v ospredje silt. (na mehanko se jaz cist nc ne spoznam, vse kar vem, sem pac nek slisala, samga delovanja pa ne poznam in pol ne morem presojat teh reci)

LP Qwerty_bejba

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Re: Re: Re: Re: SAMO ZA PUNCE!!!

Napisal/-a Sarcy To feb 18, 2003 9:01 pm

Qwerty pravi:
Salsa pravi:

No, salsa ce si tole resno mislila, te prav pohvalim. Strinjam se, da se babe pac v dolocenih debatah nimamo kaj v ospredje silt. (na mehanko se jaz cist nc ne spoznam, vse kar vem, sem pac nek slisala, samga delovanja pa ne poznam in pol ne morem presojat teh reci)

LP Qwerty_bejba

No sej tri punce smo že samo še mal pol pa bo 4Sale organiziru eno srečanje je tako Sale??? No lepo se mejte

Pa ps un tvoj kolega mi nc ne napise (tistga maila)

Sara

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To feb 18, 2003 9:20 pm

Brez skrbi, da bomo organiziral kakšen Girls & Boys meeting - sam da boste res prišle (no Salso bom že jaz privleku :D ). Mogoce nam pa še kakšen parček rata narest :D :D ;). Pa mal bom še maile razposlal članicam tega foruma (npr. Susi, Maruska,...). Se bomo zmenil za kaksen datum, kaj vem, nekje konec marca al pa kaj takega.

Med tem pa nekaj zanimivih starih topicov na to temo ;):
http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... 067&page=0

http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... =901#10467

http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... =981#11278

OK, sej več al manj so same kozlarije ampak je vseeno zanimivo branje :D. Enjoy ;).

Sarcy, glede unga maila ga bom pa jaz malo za rokav pocukal ;) ;).

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 19.02.2003 ob 14:02 GMT]
Slika Slika

Vladimir
Novinec

Napisal/-a Vladimir To feb 18, 2003 10:43 pm

Kaj ne znata brat? To je samo za punce ;)
Ajde!!!!
Slika
Norris 771bhp Evolution VII RS

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Sr feb 19, 2003 9:31 am

4Sale pravi:
Brez skrbi, da bomo organiziral kakšen Girls & Boys meeting - sam da boste res prišle (no Salso bom že jaz privleku :D ). Mogoce nam pa še kakšen parček rata narest :D :D ;). Pa mal bom še maile razposlal članicam tega foruma (npr. Bambi, Maruska,...). Se bomo zmenil za kaksen datum, kaj vem, nekje konec marca al pa kaj takega.

Med tem pa nekaj zanimivih starih topicov na to temo ;):
http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... 067&page=0

http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... =901#10467

http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... =981#11278

OK, sej več al manj so same kozlarije ampak je vseeno zanimivo branje :D. Enjoy ;).

Sarcy, glede unga maila ga bom pa jaz malo za rokav pocukal ;) ;).

Za prodajo (4sale)

ti jih sam sabo prpel u soboto :D :D :D

[Sporočilo uredil/a zazo na dan 19.02.2003 ob 09:32 GMT]
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr feb 19, 2003 11:35 am

No punce ste slišale Zazo-ta. Obvezno vas pričakujemo to soboto (22.feb) v Šempetru (Savinjska dolina). Jaz bom probal svojo zvlečt tja - samo nič ne obljubim ;).

Ehh, zdej bo pa Vladimir spet jezen, ker se vmešavamo v girly biznis :D :D :D ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr feb 19, 2003 12:24 pm

4Sale pravi:
No punce ste slišale Zazo-ta. Obvezno vas pričakujemo to soboto (22.feb) v Šempetru (Savinjska dolina). Jaz bom probal svojo zvlečt tja - samo nič ne obljubim ;).

Ehh, zdej bo pa Vladimir spet jezen, ker se vmešavamo v girly biznis :D :D :D ;).

No ja zakaj pa je šu on pol na ta chat? No ni blema valda da se lahk vmešavate - sam to ni ravno vmešavaje je tako ?? (zaželjeno vmešavanje) :D Sam jst za zdej ne vem če bom lahk vse spedenala k mam 2 službi rabm keš da spedenam avto!!!čez vikend sm pa ful zmatrana! Tko da jst tud nč ne oblubm mogoče pa nič se ne ve?! 4Sale ti pa res mal probi kontakterat z unimi pa tko pa pošl mi njihove maile da lahk tud jst kontaktiram kaj veš lahk pa da bomo mi še ful frendi ratal k ti ful pomagaš! :D :D

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Sr feb 19, 2003 2:04 pm

morem.. eno tako deklco ubodet...

ona bo mela sporten avto.. jest pa Ambasoado gavioli na 4 kolesih.. pol se bomo pa vozil odvisen od razpolozenja.. ce bomo hotel umirjeno voznjo pr 150dB se bomo vozil z mojim (upam da letos bo 150) :D :D
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov