RegY je napisal/-a:M3 je napisal/-a:
1200hp to pa kr dosti pove kakšen spektakel bo.
to smo že meli v sloveniji tudi, sicer kot goste iz avstrije, ampak na dragu kot showcar pa je le bilo... pa ne samo en :P
iKst je napisal/-a:Mi gremo zaenkrat štirje s Twingotom in po grobih ocenah bodo stroški poti cca 10k na osebo. Pa če vzameš šotor sabo pa če ne greš jest ravno v kak fancy hotel lahko prideš z 20k sit skoz čist spodobno. V enem dnevu na morju zapravš tolk za alkohol
majaCRX je napisal/-a:iKst je napisal/-a:maja, a na drag al drift edition ?
kaj ni oboje na enak datum??
Hondaši bi valjda šli na drag
tekumseh je napisal/-a:iKst je napisal/-a:Mi gremo zaenkrat štirje s Twingotom in po grobih ocenah bodo stroški poti cca 10k na osebo. Pa če vzameš šotor sabo pa če ne greš jest ravno v kak fancy hotel lahko prideš z 20k sit skoz čist spodobno. V enem dnevu na morju zapravš tolk za alkohol
alo
malo optimističen je ta račun.Nas je pot v belgijo stala s kombijem dieslom cca.70k za gorivo nekje 1200km v obe smeri(cena disla lani poleti nekje okoli 1e po evropi ).
tako da ze to ti podvoji racun(sploh ce ni diesel).potem računaj da je belgija kar močno draga država(mi smo imel srečo da smo imeli brezplačno prenočišče in ne preveč drago hrano (organizirana).Big mac meni je bil okol1400 sit če se prav spomnim pa to je daleč najcenejša hrana (pivo okoli 1k).mi smo imeli zastonj prenočišče ne preveč drago hrano pa kombi diesel pa je prišlo za 8 oseb nekje cca.30k na osebo za 3 dni(vikend).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost