V soboto, 26.3., bo ob 10. uri na parkirišču ob Koloseju (desno od vhoda) BMW srečanje. Najprej zbor, malo debate, slikanje za BMWslo koledar (tudi gasilska fotka), nato pa pa po želji.
mo joooooj, kaj te nisem tega posta prej vido, , zdaj pa je že itak prepozno, kaj a je še kdo tam se še kaj dogaja,...?? hm,....
...im so alone, im a lonely bmw rider,...
BiMMER je napisal/-a:Srečanje je v polni meri uspelo, saj se je pred Kolosejem zbralo več kot 55 vozil BMW. Hvala vsem za udeležbo.
Slike sledijo, ko bodo na strežniku
Bilo jih je med 60 in 70 vozil.
Nekaj res lepih. Blo je super, vesel sem da je bila udeležba tako velika.
Mi srce ni dal da bi se z usranim avtom prpelu (kt da ni zadost da je butnen) pa sm se pregrešil in EDINKRAT (oblubim) avto peljal v avtomatsko pralnico.
tega gospoda poznam, če ni glih ta, je pa en z isto Mtriko, in sem slišal da jo prodaja, za 9 milijonov ali nekaj takega, tako da gasa domov pa prašička razbit
Ne, tale se ne prodaja. Nekaj časa se je, ker je tip hotel kupiti najprej Porsche GT2, potem pa M3 CSL, ampak se je premislil in raje ta avto rihta. Ma pa nov sistem za dovod zraka, "gewinde" po višini nastavljivo podvozje pa še par stvari. In SMG. Kako ta stvar brutalno šalta, noro.