Sarcy je napisal/-a:Mene pa zanima, če se kdo zanima za ogled showa ob Vrbskem jezeru oz. z drugimi besedami Woerthersee! To poteka od 28 do 31. maja! Če se kdo zanima bom pa še napisala cene pa tud program!
LP
AIRbrush je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:Mene pa zanima, če se kdo zanima za ogled showa ob Vrbskem jezeru oz. z drugimi besedami Woerthersee! To poteka od 28 do 31. maja! Če se kdo zanima bom pa še napisala cene pa tud program!
LP
Mene že zanima!
BESTJA je napisal/-a:Mene tudi zanima. Pa še v čem je fora, če notri parkiraš, mislim kaj dobiš za to?
BESTJA je napisal/-a:Mene tudi zanima. Pa še v čem je fora, če notri parkiraš, mislim kaj dobiš za to?
keylone je napisal/-a:BESTJA je napisal/-a:Mene tudi zanima. Pa še v čem je fora, če notri parkiraš, mislim kaj dobiš za to?
razlika.ja eno je v ceni razlika drgac ce si notr z avtom pac nimas tolk za hodit moznost tekmovanja v stiling itd....pa ce si z avtom normalno da placas vec ze zarad prostora.drgac pa nevem kaj naj ti recem glede cene jz osebno menim da za tak show kot je tam je vredno tega denarja.pridi pa bos videl:)))
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov