Torej maili:
Sale je napisal/-a:Smo se uspeli dogovoriti v naši skupini in bi naše srečanje izpeljali v nedeljo - seveda če ste tudi vi še za to. V bistvu bi šlo potem vse tako kot sem že napisal v tistem opisu srečanja.
Le še nekaj me zanima glede varnostnikov - namreč bojimo se, da bi nas pregnali od tam če mogoče ne bi vedeli, da smo dobili vašo odobritev (seveda če bodo presodili, da se vedemo neprimerno se strinjam, da nam takoj naročijo naj odidemo, vendar do tega ne bo prišlo). Torej zanima me če jih boste morda vi obvestili ali kaj podobnega?
TUŠ je napisal/-a:DOGOVORJENO ! Varnostniki so obveščeni, prosil bi za številko GSM ogdgovorne osebe na katero se lahko obrne
varnostnik glede posredovanja.Upam ,da bo res tako, kot ste mi opisali,sicer pa imamo vse pod video sistemu.Od
Vas je odvisno ali bodo imeli tudi drugi takšna srečanja v Planetu Tuš.
p.s.: DA SE NE BI PONOVIL SLOVENSKI PREGOVOR: DOBROTA JE SIROTA
Sale je napisal/-a:Številko vam dam kar svojo ***/***-***
Drugače pa kar brez skrbi - bomo poskrbeli, da se izkažemo kar v najlepši luči in si s tem zagotovimo tudi v bodoče vaše zaupanje. Bo pa to srečanje na tistem zgornjem parkirišču (t.i. streha planeta TUŠ).
Tu pa so informacije o srečanju (kdaj, kje, kako,...):
- datum srečanja: nedelja 6.april 2003
- ura začetka srečanja: od 14:00 dalje
- odhod iz Ljubljane: 13:30 pred Kolosejem (kontaktna oseba Scoooby)
- odhod iz Maribora: 13:30 pred OBI-jem
- odhod iz Kranja: 12:00 pred SESŠ Kranj (iskra - šola) (kontaktna oseba Techno Boy)