Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Informacije o srečanju 6.4.2003 v Celju

Napisal/-a Sale Če apr 03, 2003 11:36 am

Takole tu si prosim preberite dogovor, ki smo ga dosegli s TUŠ-em. Resnično prosim, da se držite obljubljenega, da ne bo kakšnih težav, ker bodo potem mene sfaširal :wink: .

Torej maili:

Sale je napisal/-a:Smo se uspeli dogovoriti v naši skupini in bi naše srečanje izpeljali v nedeljo - seveda če ste tudi vi še za to. V bistvu bi šlo potem vse tako kot sem že napisal v tistem opisu srečanja.

Le še nekaj me zanima glede varnostnikov - namreč bojimo se, da bi nas pregnali od tam če mogoče ne bi vedeli, da smo dobili vašo odobritev (seveda če bodo presodili, da se vedemo neprimerno se strinjam, da nam takoj naročijo naj odidemo, vendar do tega ne bo prišlo). Torej zanima me če jih boste morda vi obvestili ali kaj podobnega?

TUŠ je napisal/-a:DOGOVORJENO ! Varnostniki so obveščeni, prosil bi za številko GSM ogdgovorne osebe na katero se lahko obrne
varnostnik glede posredovanja.Upam ,da bo res tako, kot ste mi opisali,sicer pa imamo vse pod video sistemu.Od
Vas je odvisno ali bodo imeli tudi drugi takšna srečanja v Planetu Tuš.

p.s.: DA SE NE BI PONOVIL SLOVENSKI PREGOVOR: DOBROTA JE SIROTA

Sale je napisal/-a:Številko vam dam kar svojo ***/***-***
Drugače pa kar brez skrbi - bomo poskrbeli, da se izkažemo kar v najlepši luči in si s tem zagotovimo tudi v bodoče vaše zaupanje. Bo pa to srečanje na tistem zgornjem parkirišču (t.i. streha planeta TUŠ).

Tu pa so informacije o srečanju (kdaj, kje, kako,...):

- datum srečanja: nedelja 6.april 2003

- ura začetka srečanja: od 14:00 dalje

- odhod iz Ljubljane: 13:30 pred Kolosejem (kontaktna oseba Scoooby)

- odhod iz Maribora: 13:30 pred OBI-jem

- odhod iz Kranja: 12:00 pred SESŠ Kranj (iskra - šola) (kontaktna oseba Techno Boy)
Zadnjič spremenil Sale, dne Ne apr 06, 2003 9:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe apr 04, 2003 11:04 pm

Še ena mini novička:

Danes me je na gsm poklical vodja varnostnikov TUŠ-a (bil je ful ful prijazen) in mi je še potrdil, da za v nedeljo vse štima, rekel je pa še da nas bo najbrž v ned. obiskal en izmed varnostnikov in nam malo razkazal kako se pride do gostinskih lokalov (restavracije so baje odprte) in do kina če bo kdo hotel slučajno it tja (kakšni novopečeni forumski zaljubljenci :twisted: :P :wink: ). Skratka zelo je bil prijazen in sva se vse lepo zmenila.

Seveda se pa moramo lepo obnašat :-P :wink: .
Slika Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov