Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dls1
Stalni uporabnik

KARTING DIRKA 11.6.2005

Napisal/-a dls1 To jun 07, 2005 8:01 am

V soboto 11.6.2005 prirejamo amatersko karting dirko v Ajdovščini.
Dirka se bo začela ob 14 uri, prijavnina za tekmovalce znasa 4.000 sit.
Dirko bo organizirala petrolova ekipa za dirke z karti.
Prireditev bo potekala v avtocentru Bajc (na prostoru- avtoshow ajdovščina)

Za vse ki bi se radi udelezili prave celodnevne zabave in bi preiskusili svoje znanje za volanom se lahko prijavite na tel:041325323.

Lep pozdrav!

Jaka
Slika

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX To jun 07, 2005 8:37 am

Kolk ccm karti so to?
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To jun 07, 2005 12:05 pm

4 taktni - 200kubikov
Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Ne jun 12, 2005 8:18 pm

Dragi Jaka, si ga lani dovolj zasral s tem kartingom ...

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 12, 2005 8:23 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Dragi Jaka, si ga lani dovolj zasral s tem kartingom ...

OFF TOPIC
Ti si pa kdo???

Mislm sej res ni moja stvar, sam fak, če ne morš človeku to v faco povedat(predvidevam, da ga poznaš) pol takele zase obdrži.Mater me to razp....

Zdej pa on topic:

Kakšna dirka, kolko ste imeli tekmovalcev???

L.p. Bistri...
555

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Ne jun 12, 2005 8:52 pm

Jaka mene pa zanima, kdo je to dirko organizirou, ker kokr jest vem je ni noben iz petrola. mogu bi jo sicer nardit jest z njihovimi karti sam smo se odločl da ne.

Hja bistri, lan je blo pa precej pestro v ajdovščini s temile karti, vem ker sm tut jest delou dirko. Folk se je napiu in so se non stop zaletaval, pa še dež je padou tko da je blo na gokartih ful škode.

JAka pa prosm če mi lahko odgovoriš, lahko tut na pm.

Lep pozdrav

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po jun 13, 2005 9:30 am

No se moja izjava na tole:

Lanska dirka s karti res ni uspela tako kot smo si zeleli. Naredili smo progo in vse je bilo lepo pripravljeno, vendar so nekateri vzeli to dirko prevec zares in dirkali na vse ali nič. Razbili smo 3 karte od 6, tako da se je zadeva potem zavlekla, na koncu pa nam je nagajal se vreme(dež). Zaradi vremena smo se vsi odločili, da smo dirko ustavili, kajti z slike gumami po dezju je zadeva postala prevec nevarna.
Kar se tiče letošnje prireditve smo se dogovorili z Roman-om iz sportstila, zagotovil nam je ekipo, ki bo izpeljalala dirko tako kot je treba. Sam nam je omenil da je on eden glavnih organizatorjev takih dirk, med drugim tudi petrolovih.
Tako da jaz res vec ne vem kako to zgleda pri teh go-kartih, ko se meniš z enim nato pa se javi tretji.

Lep pozdrav!
Jaka

p.s. Letošnja dirka je odpadla zaradi vremena. Zjutraj smo prisli postavljati progo in je rahlo dezevalo, tako da smo nazalost morali odpovedati prireditev. Pripravljeno smo imeli 2500 gum, 200 zavojev sena in 43 lesenih tramov za postavitev proge.
Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Jaz sem pa lanski udelezenec dirke

Napisal/-a Strokovnjak Po jun 13, 2005 8:17 pm

In še replika na lansko dirko kot jo je dls1 opisal:
"Naredili smo progo in vse je bilo lepo pripravljeno" -
1.) Proga ni bila nič drugega kot nekaj gum postavljenih ena zdraven druge, ki so služile le temu, da so nakazovale potek proge. Pa se par kock sena je bilo ob progi. Nič ni bilo posebej skupaj povezano, če si se kam zabil, je vse skupaj odletelo stran s proge.

2.) Že pred dirko je crknil sistem za merjenje časa, tako da so organizatorji uvedli bistroumno pool position pravilo, "teci 10 metrov in na koncu škoči v kart in štart! - Zelo varno početje skakat od zadaj v kart, čez pregret izpuh seveda .

3.) Organizatorji niso s seboj imeli niti enega ključa za kaj popravit, kaj šele varilnega aparata.

4.) Dirkalo se je brez varnostnih čelad, ker jih organizator ni priskrbel.

5.) Dirka se ni končala zaradi bojazni organizatorja do varnosti udeležencev, ampak zaradi pravega poletnega naliva, v katerem ti nobene gume za mokro stezo nebi pomagale, saj so nenazadnje "tekmovali" ljudje oblečeni v poletna oblačila in ne dirkalne nepremočljive kombinezone. Halo, kdo bi pa fural kart premočen do kosti?!

Mislim, a dirkat brez čelad pa se vam ni zdel zadosten razlog za odpovedat dirko? Swašta.

vito
Novinec

Re: Jaz sem pa lanski udelezenec dirke

Napisal/-a vito Po jun 13, 2005 10:00 pm

Strokovnjak je napisal/-a:In še replika na lansko dirko kot jo je dls1 opisal:
"Naredili smo progo in vse je bilo lepo pripravljeno" -
1.) Proga ni bila nič drugega kot nekaj gum postavljenih ena zdraven druge, ki so služile le temu, da so nakazovale potek proge. Pa se par kock sena je bilo ob progi. Nič ni bilo posebej skupaj povezano, če si se kam zabil, je vse skupaj odletelo stran s proge.

2.) Že pred dirko je crknil sistem za merjenje časa, tako da so organizatorji uvedli bistroumno pool position pravilo, "teci 10 metrov in na koncu škoči v kart in štart! - Zelo varno početje skakat od zadaj v kart, čez pregret izpuh seveda .

3.) Organizatorji niso s seboj imeli niti enega ključa za kaj popravit, kaj šele varilnega aparata.

4.) Dirkalo se je brez varnostnih čelad, ker jih organizator ni priskrbel.

5.) Dirka se ni končala zaradi bojazni organizatorja do varnosti udeležencev, ampak zaradi pravega poletnega naliva, v katerem ti nobene gume za mokro stezo nebi pomagale, saj so nenazadnje "tekmovali" ljudje oblečeni v poletna oblačila in ne dirkalne nepremočljive kombinezone. Halo, kdo bi pa fural kart premočen do kosti?!

Mislim, a dirkat brez čelad pa se vam ni zdel zadosten razlog za odpovedat dirko? Swašta.

Hja zdej pa da še jest kot organizator reepliciram teb....
1. za normalne ljudi je ponavadi dovolj da je proga samo označena (govorim iz izkušenj)
2. prblemi s čai so bli zato, ker je bila proga preozka dda bi postavili zanko, poleg tega pa ni bilo dovolj dolge ravnine in zaradi nenehnega bremzanja se je zanka posledično trgala.
3. mi smo posodil samo gokarte in nič drugega, kot je blo tut najrpej zmenjeno in temu je bila primerna tud cena najema.
4. kar se čelad tiče jih niti noben ni hotel met na glavi.
5. dirko sem jest hotu prekint že pred nalivom in sicer zaradi ALKOHOLIZIRANOSTI več kot 90% tekmovalcev ker pa je blo pol tut neki krepkih besed me je pol rešu dež, ker če nebi blo dežja, nebi bli uničeni samo 3 karti ampak vseh 6. In tekmovalci so hotl pelat tut po dežju, to jim je bil še najmanjši problem.

Tko. In Jakatu vsaka čast da se je sploh spravu delat tako dirko in vsak začetek je težak.

Jaka teb pa še tole, Roman nima s petrolovimi dirkami čist nč.
Če pa se boš še kdaj spravu delat kšno tako dirko pa lahko komot pokličeš pa se zmenmo, sam ne klicat 1 tedn prej ampak saj 1 mesec, da se pol pomaga tut postavt primerno progo.

vsem ostalim k se jih pa ne tiče tole se pa opravičujem za dolg post.

Pa lahko noč

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To jun 14, 2005 7:07 am

no da zakljucim to zadevo!

pametnjakovič:

Jaz in moja punca sva res organizirala zadevo, vendar sva najela ekipo ki bo pripeljala go-karte z kompletno organizacijo (casomerilstvo, celade , orodje ,itd).
Tako da obsojaš mene kako je bilo to izpeljano se mi ne zdi fer. V koncni fazi ce si ze tako glasen in te vse moti se NAJPREJ PREDSTAVI KDO SI!

vito:

kar se tiče letošnje organizacije se nismo začeli dogovarjati 1 teden prej ampak vsaj 45 dni pred prireditvijo. Kajti letaki, ki smo jih natisnili so v obtoku že 1 mesec.

Lep pozdrav!
Jaka
Slika

vito
Novinec

Napisal/-a vito To jun 14, 2005 9:49 pm

No ja tkole sej men je usen, sam do mene je pršla ta info pred 14 dnevi, kar je pa definitivno prepozn. tko da nasledn let me kontaktiraj direktno.

Pa še enkrat rečem vsaka vama čast teb in tvoji punci da sta se sploh lotila kej tazga. Edin tista inšpektorca je pa precej zatežila lan ane:)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jun 15, 2005 6:10 pm

dls1 je napisal/-a:no da zakljucim to zadevo!

pametnjakovič:

Jaz in moja punca sva res organizirala zadevo, vendar sva najela ekipo ki bo pripeljala go-karte z kompletno organizacijo (casomerilstvo, celade , orodje ,itd).
Tako da obsojaš mene kako je bilo to izpeljano se mi ne zdi fer.

Jaka

A sm ti stopu na žulj? Ma tebi prou res ni jasno, da je na koncu za vse odgovoren ORGANIZATOR?! Ti to res ne dojemaš al kaj? Vse kar sem pokomentiral je resnica in res nevem zakaj se moraš zdej tle bunit. Sem se kaj zlagal??? Ste lani pač zajebali in amen. Se boste še imeli priliko izkazat. Umiri se no. In kaj boš imel od tega, če boš vedu moje ime in priimek, a me boš potem našeškal po nagi riti al kaj?! Relax Jaka ...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Sr jun 15, 2005 10:13 pm

jaz imam j... in se vedno predstavim ti pa jih očitno n...
Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jun 15, 2005 11:16 pm

dls1 je napisal/-a:jaz imam j... in se vedno predstavim ti pa jih očitno n...

Mislim, zdej je pa od vsega prav to najbolj važno. Seveda, je treba odvrnit pozornost od rdeče niti foruma in nekaj zapalamudit u levo. A je tema foruma "Kdo je Strokovnjak", ali karting? In še nekaj, kar sploh nisem mislil napisati, ampak si me izval s tvojo izjavo "da maš j***a". Vedi da jih nimaš, ker sicer nebi lani, ko si na lepem prekinil dirko (ne zaradi dežja - ampak pretiranega lomljenja kartov) jo takoj ucvrl neznano kam, in so potem pobesneli udeleženci dirke skoraj pojedli tistega reveža (nekako bolj po idrsko je govoru), ki je dejansko stal na progi in vse skupaj po tvojem ukazu prekinil. Ko je povedal, da je dirka prekinjenega zaradi tvojega "naređenja", pa ni bilo ne tebe ne tvojega avta, ne na zemlji ne v zraku. Da si je tisti revež rešu kožo je potem dirko tudi ponovil. Res si imel j***a, prou pirhe si moral imeti, da si dal rep med noge. - Jasno valda si moral ravno takrat nekam iti. Yeah right ...
In očitno jaz imam j***a, ker jih sedaj imam prou polna tvoje samohvale!

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če jun 16, 2005 9:48 am

ha ha ha glej to kar ti govoris je pa ze malo bolano. Jaz da sem izginil se zelo motis, kam bi izginil ce sem vsak petek, soboto in nedeljo vedno v baru, sam ves kaj imam jaz pri tem baru in zato sem tam.
Sam ves da je padal dez za znort in da sem jaz in se par ljudi pospravljali reflektorje, ozvočenje, itd in da je padal dez na nas. Prisel sem v bar in sem bil ves moker(tako da je voda tekla od mene), kaj naj bi po tvojem bil ves moker v baru vsaj se 1 uro? Prisel sem v bar in mi ni nihce nic rekel, tam bi mi rekel da to ne gre tako! Dirko dobro ves da je prekinil vreme ker je tako scalo da so go-karti bili v sedezis polni vode. Ti bi pa po tvojem kar dirkal z slike gumami?
To da sem jaz prekinil dirko je totalna neresnica in prosim ne blebetaj v prazno.
Očitno te je ta dirka globoko zmotila, zakaj mi pa potem 1 leto nisi rekel v faco, da taka organizacija ni dobra. Tudi sam nisem bil zadovoljen z organizacijo dirke in mi je bilo zelo zal da se je zadeva tako končala.
Sedaj mi pa ti povej kaj sva midva z mojo punco kriva, ce se zmenis z ekipo ki bo pripeljala go-karte(jim seveda plačaš), da bodo pripeljali tudi celade, casomerilstvo,orodje in na koncu to ne pripeljejo? Povej kaj naj bi po tvojem jaz naredil v tistem trenutku?
Glej res ne mislim s tabo tukaj ircat ker se mi ne da!
Ce mi imas kaj povedati in se pomenit kot je treba me poklici na 041 527111 in se bova dogovorila.

Lep pozdrav!

Jaka

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Če jun 16, 2005 4:18 pm

Glej, dirka o kateri sem ti govoril je bila prekinjena še ko sploh ni bilo kanca dežja. In baje zato, ker se je folk preveč zaletaval in uničeval karte - in si zato ti kot organizator ukazal kazensko končati tisto dirko. Očitno imaš zelooo kratek spomin, ali se pa namerno sprenevedaš. In jaz govorim o tej dirki, ki se je potem tudi ponovno začela, ne pa o dežju in definitivnem koncu kvazi tekmovanja. To, da jaz ne podpiram dirkanja v dežju pa lahko prebereš v enem izmed izmed mojih prvih sporočil. In še odgovor, kaj bi moral narest v lanskem primeru kartinga: Nagnat domov tisto mularijo, ki je pripeljala karte, se opravičit udeležencem in vrniti denar. To bi naredil vsak odgovoren in zdrel organizator.

In glede čelad, poglej kaj je Vito napisal -" da jih noben ni niti hotu met na glavi". Torej se da sklepati da so jih pripeljali s sabo, ti pa trdiš da jih niso (ne orodja, ne čelad..) vidiš že tukaj nekdo laže in se spreneveda.

Jaz tudi ne bom več sodeloval v tej temi, ker se tebe mora očitno samo hvalit, graje pa totalno ne preneseš.
Vedi da te nism hotu zajebavat u glavo, ti pa takoj začneš mene označevati s "pametnjakovičem" in podobnimi forami. Tako v življenju ne gre najboljše, veš.

Srečno pri organizaciji avtoshowa in brez zamere.

vito
Novinec

Napisal/-a vito Če jun 16, 2005 5:02 pm

dirka je bla prvič res prekinjena zarad uničevanja kartov. ampak ne zarad jakata, pač pa zarad tega ker se z nobenim ni dal več vozit. pol smo pa s pomočjo lokalnega varilca neki popravl in smo pač usposobl karte za nadaljevanje in se je tekmovanje nadaljeval dokler ni tok dež padal da smo zarad tega prekinl.
In kokr jest vem jaka ni šou nikamor, ker smo še skupi spil pijačo v lokalu, ozirom pred njim.

No pa še tole, z jakatom smo se tut zmenl da bomo finale dirke izpeljal na kartodromu v Kopru in sm jest še kr neki mescou po tistem mel seznam cseh k bi mogl še vozt, sam se ni noben oglasu.

sicer pa itak brezveze use skupi.... po bitki je vsak lahko general.

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če jun 16, 2005 5:17 pm

lahko samo se to recem, nas namen je bil da bi se imeli vsi fino in da bi uzivali tisti dan, res je da nam zadeva ni steklo kot smo si zeleli.

Lp Jaka

p.s. celad ni bilo in pika!
Slika

vito
Novinec

Napisal/-a vito Če jun 16, 2005 5:46 pm

to da bi se VSI dobr mel je prepreču po mojem samo alkohol. tko da naslednjič alkotest...

par čelad sm pa jest mel v avtu....
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov