Strokovnjak je napisal/-a:Dragi Jaka, si ga lani dovolj zasral s tem kartingom ...
Strokovnjak je napisal/-a:In še replika na lansko dirko kot jo je dls1 opisal:
"Naredili smo progo in vse je bilo lepo pripravljeno" -
1.) Proga ni bila nič drugega kot nekaj gum postavljenih ena zdraven druge, ki so služile le temu, da so nakazovale potek proge. Pa se par kock sena je bilo ob progi. Nič ni bilo posebej skupaj povezano, če si se kam zabil, je vse skupaj odletelo stran s proge.
2.) Že pred dirko je crknil sistem za merjenje časa, tako da so organizatorji uvedli bistroumno pool position pravilo, "teci 10 metrov in na koncu škoči v kart in štart! - Zelo varno početje skakat od zadaj v kart, čez pregret izpuh seveda .
3.) Organizatorji niso s seboj imeli niti enega ključa za kaj popravit, kaj šele varilnega aparata.
4.) Dirkalo se je brez varnostnih čelad, ker jih organizator ni priskrbel.
5.) Dirka se ni končala zaradi bojazni organizatorja do varnosti udeležencev, ampak zaradi pravega poletnega naliva, v katerem ti nobene gume za mokro stezo nebi pomagale, saj so nenazadnje "tekmovali" ljudje oblečeni v poletna oblačila in ne dirkalne nepremočljive kombinezone. Halo, kdo bi pa fural kart premočen do kosti?!
Mislim, a dirkat brez čelad pa se vam ni zdel zadosten razlog za odpovedat dirko? Swašta.
dls1 je napisal/-a:no da zakljucim to zadevo!
pametnjakovič:
Jaz in moja punca sva res organizirala zadevo, vendar sva najela ekipo ki bo pripeljala go-karte z kompletno organizacijo (casomerilstvo, celade , orodje ,itd).
Tako da obsojaš mene kako je bilo to izpeljano se mi ne zdi fer.
Jaka
dls1 je napisal/-a:jaz imam j... in se vedno predstavim ti pa jih očitno n...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov