Napisal/-a KRMIMO Pe avg 19, 2005 11:57 am
BUH DEJ!
stvar je taka.....jst in moj frend sva nekje pred kakšnim mesecem pršla na idejo, da bi pr nas v Trbovljah organizirali neke vrste tuning, styling ipd. srečanje. Srečanje bi se organiziralo preko ZDRUŽENJA ŠOPFERJEV IN AVTOMEHANIKOV TROVLJE, ki je precej aktivno. Med drugim je predsednik moj fotr, tko da z izbiro organizatorja ni problem. Pred tremi leti smo npr. obudili DIRKO STARODOBNIH MOTOCIKLOV NA KATARINO(dirka je bila nazadnje leta 1953), ki je bila v naši organizaciji vse do letos, ko jo je organizacijo dirke prevzelo DRUŠTVO LJUBITELJEV STARODOBNIKOV ZASAVJA ˝MAGNET˝ TRBOVLJE(se folk je skor isti sam d je klub drug). u glavnem...folka je dost in za redarje in za pripravo,plac je tud tko da je vse...edin denar je mal vprašljiv v naši prelepi zasmrajeni dolini, sam mislim, da bi tako srečanje pritegnilo tud dost zunanjih podjetji oz trgovinc kot je npr. A3M ipd.....
zanima me, če ma kdo kej izkušenj z organizacijo(verjetn se bo našu kdo na tem forumu) če mi lohk pove kok nas lahko to stroškovno gledano pride....
lohk pa tud pišete na mail anze.medvesek@amis.net
za vse se vam v naprej lepo zahvaljujem, Anže
4WD 4 life :P