Glede tujcev pa foruma...na forumu menda ni niti en od tujcev karkoli napisal, če me vprašaš zakaj-ne vem.Karkoli jih zanima, pošiljajo direktno na naše maile.Prav tako z njimi tudi kontaktiramo samo preko mailov ali telefonov.in naš forum nasploh sameva..očitno se bolj veselo piše tule
Glede zime me ne skrbi, ker 22.10 ni ravno še čas za sneg in tudi to, da so avti v garažah ne drži, sama sicer res večinoma kontaktiram z Italijani in vem, da se še do 15.11 v Italiji dogajajo avtošovi, zato nič bat, da bodo ostali doma
Poleg tega pa njim-tako kot nam letos zelo nagaja vreme in tam nimajo navade šova prestavljat (če razumeš) pomeni, da jih je kar nekaj odpadlo (med drugim tudi Remida day in tisti ki to pozna ve o čem govorim)..zato pa je Slovenija dovolj blizu in zanimiva..več pa seveda na šovu
Kolikor pa sem obveščena tudi nekaj ostalih tujcev ne moti prestavljen datum, verjemi pa da se na besede ne bomo zanašali, sploh glede na izkušnje.
Konec koncev je bistvo v tem, da predstavimo čimveč "novih" avtomobilov na šovu, neglede od kod prihajajo, a ne?
None, se vidimo v soboto?
Lp