Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Tunning AutoShow

Napisal/-a BiMMER Če jun 27, 2002 4:24 pm

7.9.2002 bo v Grosupju največji Tunning AutoShow v Sloveniji. Pričakuje se preko 3000 avtomobilov iz vse Slovenije in tudi drugih držav! Na srečanju bo tudi finale Avtoakustičnih tekmovanj Slovenije in Hrvaške!
Prireditev bo potekala na 9000m2 odprtih površin, zraven pa je tudi 3000m2 velika pokrita dvorana!

Vsi vljudno vabljeni!!!!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Re: Tunning AutoShow

Napisal/-a dgrejtest So jul 06, 2002 11:56 am

cao!
sej nimas nic proti, ce te citiram na nasi strani
http://fiatclub.si21.com?

lp!
peter
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Po jul 08, 2002 1:09 pm

Ti kr!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po jul 08, 2002 8:24 pm

kdo je sploh organizator?

lp!
peter

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino To jul 09, 2002 6:49 am

Se mi zdi da so med glavnimi organizatorji trgovina A3M in pa Carhifi club slovenija!
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER To jul 09, 2002 9:52 pm

Točno tako, kot je povedal Clementino, na prireditvi pa bo:

-FINALE SLO IN CRO V AVTOAKUSTIKI (SQ)
-TUNING ZBOR (A3M AUTO TUNING)
-ZBOR BMW KLUBA
-ZBOR VW HROŠČ KLUBA
-ZBOR 2CV KLUBA
-ZBOR OLDTIMER KLUBA ŠKOFLJICA

TO JE CCA 400 NASTOPAJOČIH AVTOMOBILOV, tako da se nam obeta resnično pravi žur.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr jul 10, 2002 9:39 am

se pravi, ce prikljucimo zraven se fiatclub, bo tok boljse..

lp!
peter

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr jul 10, 2002 12:51 pm

Če ste zainteresirani za srečanje naj nekdo od Fiat kluba pokliče organizatorja, da se zmenita kako in kaj! Če ste za povej ti pošljem številko!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr jul 10, 2002 6:17 pm

ja prosim: fiatclubslo@yahoo.com

hvala!

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER So jul 13, 2002 2:40 pm

Si dobil Mail?
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr jul 17, 2002 3:29 pm

Dobu sm eno idejo!
Že lansko leto je na tem mitingu (A3M) potekalo tut ocenjevanje avtov (sva bla z Gforsom v žiriji). Moja izkušnja je bla taka, da je to kr precej težko ocenjevat (ni tko objektivno kot pr avtoakustiki). Blo je tut kr precej negodovanja s strani udeležencev.

No v glavnem sem mal razmišlu o najbl primernem načinu ocenjevanja in sm pršu do nslednje ideje, vi pa povejte kako se vam zdi.

Vsak udeleženec bi dobil (kupil za simbolično ceno) knjižico kamor bi se vpisovali vsi podatki o vozilu (tudi fotografije). Potem pa bi na vsakem šovu (upajmo da jih bo več kot dva na leto), ki bi se ga udeležil dobil not žig in s tem neko število točk. Nato pa bi dobival še dodatne točke za vsako predelavo in dodelavo na svojem avtu (število točk odvisno od tipa predelav), ki bi jo naredil med letom. No seveda je to v grobem ampak približno tako nekako. Tako bi dobili nekakšno "ATP" lestvico stunanih avtov, ki pa ne bi temeljila samo na subjektivni presoji in presoji okusa, ampak predvsem na predanosti avto tuningu.

Je treba še mal izpilit. Kakšen predlog? ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Sr jul 17, 2002 6:30 pm

Zanimiv pristop z eno "napakico". Verjetno je, da bi zmagal tisti, ki ima največ denarja. Kar se stylinga tiče a je to kar luštna ideja. Avto lahko lepo porihtaš tudi sam in tu bi ocenjevanje res prišlo prav. Res pa ne vem kako bi lahko ocenjevali "tunning". Kaj praviš?
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr jul 17, 2002 6:43 pm

Ja to glede dnarja maš čist prov, to tut mene žre. Mogoče bi mal korigiral to s tem, da bi domiselnost, unikatnost in samostojni trud veljala več točk kukr ena kupljena pa sam gor nabita zadeva. Tko nekak, kaj pa vem. Bi mogu eno točkovalno razpredelnico narest.

Tuning bi mogoče lohk ocenjeval z vidika posebnosti, kok je predelava (tunerska - motor, podvozje, izpuh,...) nekaj posebnega. Npr. samo fedri - minimalno točk, neki res posebnega (sam se zdele nč ne morem spomnit, zato je pa posebno) pa bi blo vredno več točk.

Tako točkovanje bi blo pač samo za veselje nas ljubiteljev, ni to glih ne vem kaj, ampak tko mal za zabavo.

Kr še kej predlagite, prosim. :D ;)
Slika Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr jul 17, 2002 7:58 pm

Ja men se zdi uredu tale zadeva z "atp" lestvico.Sam tle je itak dejastvo:TIST K BO DAL NAJVEČ KEŠA Z TUNING,bo mel verjetno tud najlepš-najhuj spedenan avto.In recmo predelani odbijači definitivno prekašajo podalške k so sam gor nataknjeni ane.Tko,da ocenjujte po kategorijah:predelani odbijači,pragi,spoilerji ena skupina-nivo,druga skupina pa podalški-klasika,pragi-klasika...Nevem no glede taga mam jest tako mnenje in ne bi se smelo tretirat vse "enak" no sej se ne sam se zna zgodit,ker smo lansko leto na a3m tuning srečanju doživel eno packarijo v najnizjem avtu (CLIO) pa dobr vemo,da je mel Cerar-črn Clio nizji avto (KI SE JE TUD PELU NE UN K JE SAM STAL)od tega belga z črnimi kockami na avtu k je pol zmagu...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr jul 17, 2002 9:00 pm

stvar je cist preprosta!
relativno tockovanje! si zmislite sistem za podeljevanje tock, pol pa na konc tocke delite s (sumo) vlozenim denarjem. tko tisti k vecino stvari sami spacamo ne bomo prkrajsani.
kaj pravte?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr jul 17, 2002 9:32 pm

Ja VTI, glede tega s podaljški in predelanimi odbijači (oz. takimi predelavami) sva midva kr na isti valovni dolžini se mi zdi. Jst tut tko gledam na te stvari. Dgrejtest, no vidiš to ti je ideja. Mi je všeč, čeprov jst osebno nism glih ful dobr pri teh relativnostih, pa sumah in to. :D

Drgač, pa jst pri tistih najnižjih avtih lansko leto nism mel nič prstov zraven (da si mal roke operem :D ;) ). Za letos me pa tut ne razumet narobe, jst namreč ne vem če bom sploh kukrkol udeležen pri tem točkovanju, sam bi pa mogoče tem ljudem lohk to predlagu. Zato pa raj še mal vas vprašam kako se vam zdi. Ni pa rečen, da bo organizator sploh zato. Edin če bi to nekak v lastni režiji mi skupi spelal in ustanovil eno tako skupnost k bi se šla to "ATP" lestvico, pol pa kdor hoče, po želji. No bomo videl.

Še kakšna varianta, izbolšava,... ?
Slika Slika

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr jul 17, 2002 9:49 pm

ja se ena:
"atp" lah preimenujemo v TSC = tuning & styling chart..
kaj pravs?

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr jul 17, 2002 9:51 pm

Hm ja tenutno ne najdm nč dobre ideje:))Aja pa nism mel namena kej nate aplicirat tist glede znizanga clia sam primer ane da ne more zmagat en k ma gor sam podalške zraven je pa en k ma total predelane odbitke pa ga potegne proti temu sam z podalški.Ker mormo gledat na to da se nau komu če se to zgodi (bog ne dej)skeglal pa bo pol pisal v cajtngu soudeleženec na tuning shovu podlegel poškodbam:))LOl
Vglavnem mal cajta je še do tja jest sem pa PROV V DILEMI IN NE VEM KAJ BOM NAREDU RES NE PISMO PA DRGAČ MAM TOOOOK IDEJ SAM IZBRAT ODEJO JE PA TA HUDA ZDEJ.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Sr jul 17, 2002 10:06 pm

TSC gre kr lepo v uho, men je všeč. :)

VTI sej vem, da ni name letel sam sem se mogu vseeno zazihrat, hehe :D. Verjamem da maš ful idej, k vidm da si ti kr ornk not v tej sceni :), sej je prov; mi je všeč, da je človek predan zadevi, ne pa da to sam zato dela da bi frajaru.

Mene tut že mal matra ta 7. september, se mi zdi da je do takrat treba ful vse narest, pa sploh ne vem zakaj. Najbrž tut to vpliva da bo pol kmal jesen pa zima in takrat kr mal zgubim voljo za rihtat avto.

Upam, da bo kej iz te zadeve v zvezi z ocenjevanjem. Jst se bom ful potrudu, bomo že spelal nekak to zadevo. Če ne drucga bi blo fajn da bi vsak mel eno evidenco (knjižico) o svojem avtu. ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr jul 17, 2002 11:25 pm

mi jih mamo kr na netu (podatke mislim...):
http://fiatclub.si21.com

pod galerijo>>fiat>>domaci>> pol pa puntoti pa bravoti (men se zdi da je "pot" ta prava...)

cez zimo je pa itak suffer kar kol rihtat: hitr je tema pa fuuul mraz, se posebi ce nimas garaze...

lp!
peter
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov