Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

OCENA sezone 2005

Napisal/-a dgreso To okt 18, 2005 7:41 am

Glede na to da se bliža konec sezone me zanimajo komentarji glede dogajanja na naši sceni?

Upajmo da bo naslednje leto še bolše!

LP

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To okt 18, 2005 8:20 am

keri sceni? Drag, styling al akustika?

Jaz bom povedal le za styling iz moje prespektive.

Glede na lani se mi zdi da smo pri samih avtih malo napredovali (razen nekaterih izjem ki kvarijo povprečje), pri sami organizaciji pa smo šli rahlo nazaj. še vedno mislim da nam manjka nek standrdni pravilnik ocenjevanja ki bo enak na vseh šovih. ( o tem bom govoril če bo katerega iz drugih klubov to zanimalo). Mislim da je pestrost na 50% letošnjih šovov bla zlo boga... nobenega pravega programa, vse se vleče ker ni dogajanja, podelitve so mnogo prepozno,...

imam še eno pač tako osebno grajo na nekatere organizatorje. Zdi se mi glupo, da jaz z airridom ne morem tekmovati za najnižje vozilo medtem ko nekdo z gewindami ali pa z porezanimi fedri lahko. razumem da sem prvi ampak še vedno bi lahko marsikdo naredil tak korak pred mano. me zanima kako bo v prihodnjosti ko bodo (kakor sem obveščen) še vsaj 3-je novi airride avtomobili na sceni.

LP še naprej
Maky
SlikaSlika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none To okt 18, 2005 11:13 am

maky je napisal/-a: me zanima kako bo v prihodnjosti ko bodo (kakor sem obveščen) še vsaj 3-je novi airride avtomobili na sceni.

LP še naprej
Maky

In kdo bo pol od vas treh zmagal? Vsi bote meli avto na podu :D

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To okt 18, 2005 11:19 am

s šublerji bojo merl :) sam bo zelo odvisno od granulacije asvalta in obrabljenosti le tega :)
the brand with the three stripes :)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 18, 2005 8:39 pm

niso vsi odbijači enaki ;) sicer pa še vedno gremo lahko v minus :D bi blo hudo na razglasitvi : zmagal je tekmovalec ta pa ta in sicer njegovo vozilo je od tal oddaljeno -3cm :twisted: :twisted: :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso To okt 18, 2005 9:14 pm

sej če praviš da bojo drugo leto še 3-je bo pa pol tut kako tekmovanje glede airridov!

drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno! :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 19, 2005 6:56 am

dgreso je napisal/-a:sej če praviš da bojo drugo leto še 3-je bo pa pol tut kako tekmovanje glede airridov!

drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno! :D

Dvomim da gre nižje od Makyjevega... Maky kak pa misliš - 3 cm ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr okt 19, 2005 8:32 am

tko da se avto vsede z karoserijo na tla in grejo gume od tal gor :D :twisted: :twisted:

sam bi rabil drug avto...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Sr okt 19, 2005 9:20 am

Courage™ je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:sej če praviš da bojo drugo leto še 3-je bo pa pol tut kako tekmovanje glede airridov!

sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal! sam kk se bom okol vozo še razmišlam! :D
drugač je pa nor audi za pogledat sam škoda ker ga nikol ne dviga in spušča da bi lahk vido kk to zgleda!

LP

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr okt 19, 2005 9:30 am

en nasvet zate dgreso :
jst sm odbijač skor pustu gor k smo mel srečanje v SG pa je 7 cm od tal spredi pa podn avta je 11 od tal....pod 7 cm ne it ker ne prideš na nobenga ležečega več pa na vsaki neravnini na cesti boš drajsu z obijačem po tleh.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr okt 19, 2005 10:16 am

dgreso je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal! sam kk se bom okol vozo še razmišlam! :D
drugač je pa nor audi za pogledat sam škoda ker ga nikol ne dviga in spušča da bi lahk vido kk to zgleda!

LP

o ja ga kr dviga pa spušča, samo očitno pol folka ni at the right place at the right time.
Slika

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Sr okt 19, 2005 10:54 am

:( to si želim videt ker ni isto po to TV ko pa u živo! Upam da mi drugo leto uspe! :D

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Sr okt 19, 2005 10:56 am

Ja oni ko bo hoto tekmovaz ta najnizji avto bo mogo jamo skopat ta bo nejgov avto -10cm ..
Slika

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Sr okt 19, 2005 2:05 pm

dgreso je napisal/-a:drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno! :D
sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal!

hehe bos pa moral se kaksno plastiko namontirat ce bos hotel met najnizji avto ker nas je kar nekaj takih ki imamo 5 cm od tal.Pa moj odbijac je samo 2 cm sirsi od originalnega tako da je ze z originalnim bil 7 cm do tal..pac spredaj spuscen 10+ cm :)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Sr okt 19, 2005 4:16 pm

Dani je napisal/-a:
dgreso je napisal/-a:drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno! :D
sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal!

hehe bos pa moral se kaksno plastiko namontirat ce bos hotel met najnizji avto ker nas je kar nekaj takih ki imamo 5 cm od tal.Pa moj odbijac je samo 2 cm sirsi od originalnega tako da je ze z originalnim bil 7 cm do tal..pac spredaj spuscen 10+ cm :)

Hvala da vem da morm še kak detajl gor ruknit! :D drugač pa bo kr lepo nizek točno tk kot sem si vedno želel! sicer mam pa u muziki večje ambicije!

Cacek
Nov uporabnik

Napisal/-a Cacek Ne okt 23, 2005 2:11 pm

maky je napisal/-a:keri sceni? Drag, styling al akustika?

Jaz bom povedal le za styling iz moje prespektive.

Glede na lani se mi zdi da smo pri samih avtih malo napredovali (razen nekaterih izjem ki kvarijo povprečje), pri sami organizaciji pa smo šli rahlo nazaj. še vedno mislim da nam manjka nek standrdni pravilnik ocenjevanja ki bo enak na vseh šovih. ( o tem bom govoril če bo katerega iz drugih klubov to zanimalo). Mislim da je pestrost na 50% letošnjih šovov bla zlo boga... nobenega pravega programa, vse se vleče ker ni dogajanja, podelitve so mnogo prepozno,...

imam še eno pač tako osebno grajo na nekatere organizatorje. Zdi se mi glupo, da jaz z airridom ne morem tekmovati za najnižje vozilo medtem ko nekdo z gewindami ali pa z porezanimi fedri lahko. razumem da sem prvi ampak še vedno bi lahko marsikdo naredil tak korak pred mano. me zanima kako bo v prihodnjosti ko bodo (kakor sem obveščen) še vsaj 3-je novi airride avtomobili na sceni.

LP še naprej
Maky

Maky, ne bit jezen... Samo ce pogledas tako, da ti lahko sistem spustis pred merjenjem in imas tako rekoc avto skoraj na tleh, medtem ko nekdo ko ima porezane fedre, se more pripeljat z takimi fedri na srecanje in domov, medtem ko ti lahko avto dvignes. ;)

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Ne okt 23, 2005 3:59 pm

... Courage, še zdaj ne vem kako se pelješ skozi Skoke :?: :?:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po okt 24, 2005 7:19 am

DrMr je napisal/-a:... Courage, še zdaj ne vem kako se pelješ skozi Skoke :?: :?:

Hehehehe, previdno in pocasi :):)
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po okt 24, 2005 10:29 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Mr007
Novinec

Napisal/-a Mr007 Po okt 24, 2005 10:39 am

a ma kdo kej statisticnega....
npr kolk je blo showov letos kolk obiska na showih... kolk obiskovalcev kolk avtomobilov na razstavi...

kaksna je primerjava z letom 2004...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov