dgreso je napisal/-a:sej če praviš da bojo drugo leto še 3-je bo pa pol tut kako tekmovanje glede airridov!
drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno!
Courage™ je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:sej če praviš da bojo drugo leto še 3-je bo pa pol tut kako tekmovanje glede airridov!
drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno!
Dvomim da gre nižje od Makyjevega... Maky kak pa misliš - 3 cm ?
dgreso je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:sej če praviš da bojo drugo leto še 3-je bo pa pol tut kako tekmovanje glede airridov!
Dvomim da gre nižje od Makyjevega... Maky kak pa misliš - 3 cm ?
sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal! sam kk se bom okol vozo še razmišlam!![]()
drugač je pa nor audi za pogledat sam škoda ker ga nikol ne dviga in spušča da bi lahk vido kk to zgleda!
LP
dgreso je napisal/-a:drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno!
sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal!
Dani je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:drugač bom pa js mel najnižji avto drugo leto če bojo plastike skup sedle kokr je zamišljeno!
sej sem mel v glavi avto brez airrida ker bo okrog 5-6 cm od tal!
hehe bos pa moral se kaksno plastiko namontirat ce bos hotel met najnizji avto ker nas je kar nekaj takih ki imamo 5 cm od tal.Pa moj odbijac je samo 2 cm sirsi od originalnega tako da je ze z originalnim bil 7 cm do tal..pac spredaj spuscen 10+ cm
maky je napisal/-a:keri sceni? Drag, styling al akustika?
Jaz bom povedal le za styling iz moje prespektive.
Glede na lani se mi zdi da smo pri samih avtih malo napredovali (razen nekaterih izjem ki kvarijo povprečje), pri sami organizaciji pa smo šli rahlo nazaj. še vedno mislim da nam manjka nek standrdni pravilnik ocenjevanja ki bo enak na vseh šovih. ( o tem bom govoril če bo katerega iz drugih klubov to zanimalo). Mislim da je pestrost na 50% letošnjih šovov bla zlo boga... nobenega pravega programa, vse se vleče ker ni dogajanja, podelitve so mnogo prepozno,...
imam še eno pač tako osebno grajo na nekatere organizatorje. Zdi se mi glupo, da jaz z airridom ne morem tekmovati za najnižje vozilo medtem ko nekdo z gewindami ali pa z porezanimi fedri lahko. razumem da sem prvi ampak še vedno bi lahko marsikdo naredil tak korak pred mano. me zanima kako bo v prihodnjosti ko bodo (kakor sem obveščen) še vsaj 3-je novi airride avtomobili na sceni.
LP še naprej
Maky
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov