Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Euro tuning show 2005 (vtisi, mnenja, slike...)

Napisal/-a MacTron So okt 22, 2005 6:23 pm

no uglavnem... mene ni blo tam delam pa red na forumu ;)
pa sem odpru za vas to temo...

sam to vem da je bilo lepo vreme :P

mal se razpisite...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So okt 22, 2005 6:53 pm

men je blo zlo zlo všeč. avti lepo zloženi notr, muska ni bla preveč na glas (glih na meji), avtov fuuuul :D ful takih k jih še nkol nism vidu.. res zlo zlo dobr popedenani :D men osebno mi je biu najbol ušeč una audi a4ka na začetku čist desno.. res, avto je bil sam :shock: :shock: :shock: :shock:

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So okt 22, 2005 7:24 pm

Organizacija je bla vredi avtu tudi lepo parkirani muska za moje pojme malo prenaglas če si hotu s katerim govort si mogu bit kr glasen :D
Glede avtov pa neki jih res nisem še vidu v živo pa sem jih dons vsa pohvala hrvatom ki res vedo kaj je styling v mejah normale tut nekaj naših avtomobilov je pohvale vredno in se jih splača pogledat sam večina je pa RIIIIIIIIIž in še enkrat riž vsaj zeme (se dons nea vem kaj sem mislu ko sem dal Carzon kit na Ibizo mislim vsaj zj me je srečala pamet in Leona ne bom tko pokvaru) ker eni ki se gredo "styling" dajo na avto vse kar se najde da o Kalosu nea govorimo sem ga danes prvič v real vidu in še zj se smejim ko se spomnem na ta avto ker najbrš ni več spojlerja pod alpami ki ga ta kalos nebi mel na seb da o miljon stikalih nea govorim mislim.....
Drgač je naših avtov velik ki so kvalitetno narejenih in z okusom je pa blo zunaj pred razstaviščem velik lepih avtov ki bi se zlahka kosali z tistimi ki so bili notri.
škoda edino da Lane nima svojega Audi-ja končanega ker to je pa avto clean look pa z okusom :D
sorry če sem koga tle užalu ampak nekaj avtov z slo registracijo je RIŽ pa če je kdo jezen al pa ne tko je jst sem z ibizo naredu napako pa sem kmalu spregledal da z tono plastike nea moreš nardit lepega avta :D
Drgač pa pohvale vsem tujcem ki so se udeležili in pohvale organizatorju da so prireditev spravili pod streho :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe So okt 22, 2005 7:27 pm

Zadnjič spremenil BaSe, dne So okt 22, 2005 7:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych So okt 22, 2005 7:29 pm

Najprej vse pohvale organizatorjem za solidno dobro izpeljano prireditev!

Glede komentarjev k showu pa bi dodal le to, da sem pričakoval malo več, po zelo dobrih reklamnih in ostalih akcijah, glede promocije samega showa.
Prostor je bil vredu, ter avtomobilov bi se še veliko lahko dobilo not.

Razočaran sem bil le glede samega dogajanja, ki ga praktično ni bilo, saj sem v tistih 3 uricah kaj sem bil tam (več časa nevem kaj bi si začel) za tistih 1.200 SIT videl zanimivega le par italjanskih vozil, ki pa po moje v italiji nimajo za burek, ter en car wash, ki pa je bil že na promociji showa enak.

But this is only my humble opinion

Lp Boych

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So okt 22, 2005 7:36 pm

tale audi je biu men najhujši (v živo zgleda 100× lepš)

Slika
Slika

lp
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So okt 22, 2005 7:39 pm

men je blo hudo ceprv sm pogresu kr dost avtov!!!pa se neki me je motil to da si si pogledu use pol pa nisi mev vec kej delat tm k ni nc dogajal :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So okt 22, 2005 7:45 pm

pa ta a3jka k je uzuni stala mi je se nekak najbol disala nc pretiran ampak z okusom
Priponke
By D.Ssokchevicc(1345).jpg
ewo pa se negova muska sam ocitno ni se dokoncana
By D.Ssokchevicc(1225).jpg
ewo se zate k ti je tok usec pa v zivo je res full lepsi
By D.Ssokchevicc(1329).jpg
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR So okt 22, 2005 7:53 pm

Kič u pm :lol: :lol: :lol: tole pa je bil en show :lol: :lol: :lol: baje je en mečko dobr parkiral :lol:

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So okt 22, 2005 7:58 pm

mah spregledu je stopnice k nevid vn iz avta pa se je zgodil pa ni edini k se mu je to zgodil no je edini sam jih je skor se par modelov k se stenge niso nc vidle
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So okt 22, 2005 8:13 pm

Evo slike iz showa. http://borovnik.cjb.net

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So okt 22, 2005 8:33 pm

hahhahahahahahahahahhahahahahahah mis mo tui skroaj tu dol skočli :lol: :lol:
Slika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK So okt 22, 2005 8:33 pm

Pelal smo se do Celja 2h, vse pogledal v 20 min in sli domov...pohvale Italjanom k so prsli pokazat avte k jih se nismo vidl in nekaj hrvatov, slovenski so nam pa itaq znani. organizatorji so se potrudl d so nam pokazal avte k jih ne vids na vsakem avtoshowu sam jih je blo ce mene prasas 5krat premal...clovek je pogledu vse v prej kot pol ure.sej naslednje leto bo itaq bols...
Lp
:)

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So okt 22, 2005 8:34 pm

Sem bil tam pa je res kar je! ko si pogledo vse avte nisi mel več kam it! razn za šank! :D
drugač pa vsa čast italijanam ki so se prpelali tk daleč do celja!

PS: za mene so pa riž tisti avtomobili ki so zahodnega porekla in so pretirano nakičani (kalos) vse ostalo pa nebi u tt koš meto! PREMISLEK!?

To je use od mene!

LP
Zadnjič spremenil dgreso, dne Ne okt 23, 2005 9:35 am, skupaj popravljeno 1 krat.

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento So okt 22, 2005 8:59 pm

nevem no po reklamah bi lahko bilo malo bol org. kaj se tiče za postrežbo pijače

ostalo pa vredu no

ajd

neda se mi kritizirat ker to ni lepo ampak pohvalit se prav ne da

ajde

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO So okt 22, 2005 9:06 pm

Za moje pojme preglasna glasba...Previsoka vstpnina (ceprav je nisem placal). Ni bilo toliko avtomobilov kolikor sem jih pricakoval... Skoraj nic novega razen italianov...po pol ure sem se pobral v bliznji lokal......

Uporabniški avatar
ga-ma
Novinec

Napisal/-a ga-ma So okt 22, 2005 9:09 pm

Sicer sem vecino casa pomagal zunaj pri Dyno prostoru, mi je bila pa prireditev kr vsec, edin mogoce mal preglasna muzika v dvorani. 8)
Praevenire melius est quam praeveniri
----------------------------------------------------
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=5169

_Simon
Nov uporabnik

Napisal/-a _Simon So okt 22, 2005 10:16 pm

Show kot show ni bil kaj extra....to je moje nestrokovno mnenje. Samo res bi lahko poskrbeli za še kakšne zanimivosti, ker ko sem si pogledal vse, se več nisem imel kam dat. GROZA!! :x Bikini car wash je bil čist povprečen, osvetljava bi mogoče lahko bila bolj močna in barvna, da bi bilo bolj pisano in ne tako monotono in turobno in sem kar naprej imel nek čuden občutek da sem v neki hali v TAM-u in ne na avtoshowu :D O dragu ni blo ne duha ne sluha, mogoče bi lahko celo bilo tekmovanje v sonarnem efektu itd. Če so računali da bomo tisti ki smo prišli zjutraj dali še dodatnih +1200 SIT da bomo videli Karmo in Tabujevce in na njih čakali 12 ur brez kakšne vmesne zanimive ponudbe so se zmotili. No v upanju da bo naslednje leto boljše upam na čimbolj uspešen zaključek prireditve, ki še traja. VSO SREČO!!! :D

Uporabniški avatar
bvogri
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

krneki

Napisal/-a bvogri So okt 22, 2005 10:56 pm

Sory vsi k vam je blo všeč ampak men se je zdel da je blo vsaj 10X premal avtov. Eni avti so bli zlo v redu, drugi mal manj ampak vse si vidu v 30-ih minutah. Drugega obrobnega dogajanja praktično ni blo, tko da si do bikini car washa lahko samo prodajal dolgčas.
Ne vem no sam če se to hoče primerjat z evropsko konkurecoj je vseskup pod kritiko!!!
Volvo 850 power

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So okt 22, 2005 11:22 pm

ej kwa je blo pa s tem???!!!Pričakujemo tekmovalce in obiskovalce iz 10 evropskih držav in Slovenije.....jst sm nastev sam iz treh drugih drzav ne pa deset!!!pa kje je blo tistih 91prjavlenih avtov(k sm stev jih je blo okol 60komadov) :evil:
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov