Organizacija je bla vredi avtu tudi lepo parkirani muska za moje pojme malo prenaglas če si hotu s katerim govort si mogu bit kr glasen
Glede avtov pa neki jih res nisem še vidu v živo pa sem jih dons vsa pohvala hrvatom ki res vedo kaj je styling v mejah normale tut nekaj naših avtomobilov je pohvale vredno in se jih splača pogledat sam večina je pa RIIIIIIIIIž in še enkrat riž vsaj zeme (se dons nea vem kaj sem mislu ko sem dal Carzon kit na Ibizo mislim vsaj zj me je srečala pamet in Leona ne bom tko pokvaru) ker eni ki se gredo "styling" dajo na avto vse kar se najde da o Kalosu nea govorimo sem ga danes prvič v real vidu in še zj se smejim ko se spomnem na ta avto ker najbrš ni več spojlerja pod alpami ki ga ta kalos nebi mel na seb da o miljon stikalih nea govorim mislim.....
Drgač je naših avtov velik ki so kvalitetno narejenih in z okusom je pa blo zunaj pred razstaviščem velik lepih avtov ki bi se zlahka kosali z tistimi ki so bili notri.
škoda edino da Lane nima svojega Audi-ja končanega ker to je pa avto clean look pa z okusom
sorry če sem koga tle užalu ampak nekaj avtov z slo registracijo je RIŽ pa če je kdo jezen al pa ne tko je jst sem z ibizo naredu napako pa sem kmalu spregledal da z tono plastike nea moreš nardit lepega avta
Drgač pa pohvale vsem tujcem ki so se udeležili in pohvale organizatorju da so prireditev spravili pod streho