Še je čas za konstruktivne predloge zdaj ko je organizacija zborov še v povojih da bi bili ti letos bolj obiskani in zanimivi. Če ima kdo kak dober predlog naj ga pove...
eclipse_R je napisal/-a:ja, to tut mene ponavad mot, mate tok na glas da se morm dret da se lohk pogovarjam. sprehodte se mal po prizorišču pa če se lohk pogovarjate normaln, pol bo kul.. to je glavna pripomba.. ta je pred vsemi!!to predlagam kot obiskovalec..
lp
tuscani je napisal/-a:Podobna tema je že bila z nekaj konkretnimi predlogi:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
Thor je napisal/-a:3 kategorije po letnikih:
1.-avti do vključno letnika 1994
2.-avti do vključno letnika 2000
3.-avti novejši od letnika 2000
TITan je napisal/-a:Treba bi blo pa res črtat razne glazbene točke pa carwash (če bi radi poslušal pesnike pejte na koncert, če bi radi gledali na pol nage punce si najdte kero v real life), jz grem na avtoshov gledat avtomobile.
TITan je napisal/-a:Thor je napisal/-a:3 kategorije po letnikih:
Avti od 98-2006 so se sorazmeroma malo spremenili pa bi jih razdelil na 2 kategoriji, nekega letnik 64 Mustanga bi pa dal v enako kategorijo kot 94 civica![]()
Thor je napisal/-a:tuscani je napisal/-a:Podobna tema je že bila z nekaj konkretnimi predlogi:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=
Hvala..sem prebral ampak tam je omenjeno zgolj ocenjevanje...to je zgolj eno od področij, ki bi se lahko bolj uredilo in glede na to, da je navedena tema zamrla se lahko nadaljuje tukaj, ker kolikor sem prebral na koncu ni prišlo do zaključka...![]()
Bi pa podal še moj predlog glede ocenjevanja:
3 kategorije po letnikih:
Nato bi še vsako kategorijo razdelil na dva razreda:
1.do 100 kW
2.nad 100 kw
Iz tega dobimo šest zmagovalcev iz posamneznih kategorij kateri bi tekmovali za končno uvrstitev:
1., 2. in 3. mesto do 100 kW
1., 2. in 3. mesto nad 100 kW
Poleg navedenih bi pa lahko še razne kategorije npr:
-najboljša prezentacija
-najboljši ''riž'' na sončni strani alp
-manj je več
itd...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost