RegY je napisal/-a:torej obljubil sem temo vtisov, v kateri še bom kasneje objavil link do slik, upam, da še bo mactron lahko pustil na njegov server dati en .zip file, ki bo vseboval vse moje slike iz srečanja
torej... vtisi:
vreme nam je bilo naklonjeno (morda "malo" prevroče - bi res kakšna tista napovedana plohica morda pasala), bilo je nadpovprečno nad pričakovanji dosti avtomobilov in posledično tudi članov našega foruma
zahvaljujem se vam vsem za tako številen obisk, upam, da še kdaj
p.s.: lep pozdrav možem postave, če si bodo to prebrali, ker sem jim navedel naslov te spletne strani, upam, da se nam še morda kateri pridruži (kot civilna oseba z znanjem policista), se pa resnično opravičujem za vse stvari, ki so se dogajale, ker so se člani tega foruma striktno držali navodil, napisanih v zakonu, ki so omenjena glede kršenja javnega reda in miru - namreč nismo ga kršili - vedno se pridružijo kakšni ne-člani, za katere, pa jaz ne morem odgovarjati, ker srečanja nisem organiziral zanje. sem pa spoznal, da zapiranja parkirišč na žalost ne bo možno izvajati, ker srečanja so prostovoljna in bi bilo nesmiselno pobirati vstopnino (s katero bi, recimo konkretno v tem primeru, plačal najemnino tega dela parkirišča za en dan, urejanja vseh listin na občini in policiji.... ki pa sigurno ne bi bila nizka!)
v glavnem še enkrat hvala za skrb možem postave, ki so nas veselo obiskovali - v upanju, da se še kdaj srečamo brez luči na avtu na kakem srečanju avtomobilizem.com v mb ---- prisrčno vabljeni tudi k vpisu na naš portal, kot je bilo že prej omenjeno
matr sem se razpisal...
ajde... vtisi:
MacTron je napisal/-a:...mmmmm mmmm kdo je speku un peciu!?
pro2c je napisal/-a:...pa neki manijak z rumenim twingom me je zaparkiral![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov