itq da nebi blo slabo, vec nas je bolse bo, da se malo spoznamo pa to,pozna kdo kak velik plac,za pijaco (alkohol) lahko pac prespimo v avtu al pa sotor, za hrano pa se zmenimo kako in kaj
Jaz sem seveda za, saj do zdaj ni blo nekega zanimanja na naših koncih, pa počasi se zgleda tudi tukaj nekaj prebuja Drugače Aerodrom SG al pa Ivarčko se meni zdi idealno mesto.
gogo mislim pa da sem za to srečanje kr js dav povod pa lepo da si me poslušo seveda da js sem takoj zato da se dobimo pa da kiro povemo pojemo popijemo prespijemo ... mislim da nam to srečanje nevgre ....
evo kolker sem se js meno tu z slovengračani nas je še kr neka tk da upam da bo uspelo .. lahko bi se pa zmeni za naslednji teden za vikend če ste zato ??
l2eptile saj ni ti treba it čez sele klanc .. sicer res da je prej blo hudo tam zaj je pa še hujši lahko gremo tudi sg dravograd ravne ivrčo .. res da malo več kilometrov .. čene pa nam neostane druzga ko letališče ker mislim da kakega vlkega placa da mavo spečeš popiješ tu ni kje okolo .. razn če se motim .. vglavnem predlogi za plac in čas dogajanja zelo priporočeni !!!