Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Meeting na goriškem no.2, danes 14.10, začetek ob 16.00

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne okt 14, 2007 10:51 am

Šele sedaj sem opazil da ni nobeden objavil tukaj vabila za današnje neuradno srečanje avtomobilistov iz goriške regije (seveda lahko pridejo vsi), 14.10 ob 16.00 v Kromberku pri Novi Gorici (parkirišče Merkur centra)...
Po zanimanju iz drugih forumov in povabljenih ljubiteljev avtomobilizma se obeta kar lepo število jeklenih konjičkov, povabilu so se odzvali tudi italijanski ljubitelji tuninga...

Namen srečanja je predvsem, da se po dolgem času spet malce zberemo, mal poklepetamo , da se z nepoznanimi spoznamo itd....

Vabljeni!

p.s.: Če je kdo, ki bo prišel iz ajdovskega konca proti N.Gorici naj me kontaktira prek PMja (sevede, če se želi pridružit kolonci avtov iz tega konca), ker se bomo dobili v Potočah okrog 15.30 in pole šli počasi proti N.Gorici....

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Ne okt 14, 2007 11:07 am

en off.sm te vidu u petk u gorici,k si sou prot solkanu,do jaja xsara :shock: hudo si jo ustimu, :shock: svaka cast! 8)
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Ne okt 14, 2007 11:13 am

hvala za pohvale :oops: ....Lahko rečem, da je narejeno tm cca komi 1/4 vsega kar se bo naredilo (zdej dobim original bodykit od xsare, pride temnitev, avspuh, clean look zadi itd, kar se tiče zunanjosti, pole pa noter)
Vidu si me pa najbrš ko sem šel oz. prišel delat v Solkan ;)

Si mogoče z naših krajev al (ti piše v profilu) iz Cerknice? Če si s tle potem pridi pogledat kaj tja, bomo kako rekli ;)

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne okt 14, 2007 11:23 am

ja jst pridem ;)

Uporabniški avatar
pery
Stalni uporabnik

Kraj: cerknica

Napisal/-a pery Ne okt 14, 2007 12:48 pm

ne ne,sm z notranjske,cerknica ;) sam sm biu glih u gorici,pa sm glih vidu k si šou skoz križišče prot solkanu,pol sm te pa zgubu k sm meu rdečo,sm mislu da bi si pobližje pogledu avto ;) hehe
uf pol z bodykitam bo še hujša,keep up good work,na tej dobri poti si definitivno! ;)
Slika Slika Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov