Dobro jutro.
goldi je napisal/-a:kaj ste pol dirkal al ne
Seveda smo.

goldi je napisal/-a:drugače je pa bil včerajšni večer res zakon poln adrenalina

To pa vsekakor.
Pa dajmo malo bolj razloziti kako pa kaj, da vidite kaj ste zamudil, he he.
Ze sama pot proti LJ je bila BOMBA. Potem se je pa vseskupaj stopnjevalo. Lepo je bilo gledati kako smo se na hitro pospravli iz prvega prizorisca in seveda TISANJE na obvoznici. Pridemo na Rudnik en kup avtomobilov. Grem jaz se na en krog da se zadeva malo pohladi pridemo cez ( recimo ) 2-3minutke nazaj samo

. Nobenega avtomobila vec AAAAAAAA. Kam ze?? Je pa zanimivo da nismo srecali nobenega. Res cudno. Vseeno sem se ustavil in se je pocasi nabralo nekaj avtomobilckov. Pade debata, smeha polno, policaji se vozjo mim, mi smo imel pa piknik ( kao ).

. Se odpravimo proti rollbaru in pred kolosejem spet

Srecam kolega in avto ne vzge ( pustil prizgane luci ). "Imas kable?". "Imam". V tem trenutku se pripelje avtomobil, ker sta ze fehtarla po Koloseju ce ima kdo kable, se mu lepo zahvalta. Odprem zadaj pritljaznik in spet

. Kablov ni.

AAAAAAA. V rollbar, ni bilo druge. To zrihtamo se poslovimo ( mi smo bili ze lacni ) in trkom proti Mc-u. Se nazremo in gremo skozi center in proti domu se drugega ni bilo ker je bilo vsega konec. OPPA ni se konec

Nas dohiti skupinica in da se pr Lecklercu dirka.

. Tisimo do tja in se je dirkal. Po dirki proti LJ skozi center na burek. Imel sem obcutek da gre hitro pogledam na stevec in kaj je sledilo, spet

. Iz bureka do Mc-a. Kako??? preberi tri stavke nazaj

. Iz Mc-a spet proti centru,kjer TOTALNO natrobimo eno punco. Vsaj mislim da je bilo to namenjeno njej. Smeha ...hm.....POLNO. Cez bavarca pa na vzhod mimo fuzin. Na koncu kjer je vhod na ring smo se pa z naso posadko poslovil. Kaj se je dogajalo naprej, pa ne bi vedel.
Samo eni pa so modeli. Lastnik astre resnicno obvlada. Lastnik Vectre ima pa BIG Cohones.
Kar je manjkalo je bila kamera v mojem avtomobilu.
Imam eno vprasanje
Kje se dobimo to soboto?