Kaj zdaj bodo kje kaki rezultati, da vidim kaj ste se glede street sound zmenili, glede na to da sem moral prej oditi me zanima. Na strani kluba vrz čisto nič o tem srečanju....
Street sound je bil ponovljen!!!Rezultati so bili isti kot pri merjenju z prvo napravo,s tem da se je z drugo napravo izmerilo malo več.Zmagal je WV GOLF 1 VR6.
URŠA je napisal/-a:Street sound je bil ponovljen!!!Rezultati so bili isti kot pri merjenju z prvo napravo,s tem da se je z drugo napravo izmerilo malo več.Zmagal je WV GOLF 1 VR6.
No no ne ti meni, da so rezultati bli isti če je v prvi rundi med mano pa golf 1 vr6 blo 0.5 db razlike. Pa moj glih tolko, da da kaj zvoka iz vr6-ke pa kar grmi.
Glej mi nimamo svoje naprave za merjenje.Prvo merjenje je bilo preko računalnika,drugo pa preko običajne naprave.V obeh primerih je bil prvi golf.Rezultati bodo kmalu.
Koliko sem jaz poslušal ni bil pri prvem merjeni prvi golf. Pa če se merjo decibeli se merijo decibeli torej naj bodo takšni kot so ne pa za 20 db manj.
Jaz osebno se opravičujem vsem prizadetim za prvo merjenje v streetsoundu...delali smo prvič z računalnikom, pa sem spregledal, da je bilo potrebno vstaviti še občutljivost mikrofona...v glavnem napaka odkrita in popravljena...o obnašanju posameznikov na srečanju pa raje nebi