croma kaj nisi nič reko bi jaz tud sau!
Daj povej mi do kdaj pa je ker zgleda noro!
Aja saj mas napisano, škoda ker ni več bom moral samo te slikice gledat!
Zadnjič spremenil Matjaz46, dne To jan 20, 2009 12:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
v murski je to standard na cestah. Je manjkalo dosti avtov ampak za to da sem šel na dunaj da sem videl zondo R iz 10 cm mi je popolnoma dovolj. Ni bilo gužve, postavitev avtov mi je bila odlična ker sem lahko od povsod prišel zraven, pri najboljših avtih je bila tudi zelo dobra glasbena podlaga. Ne vem, sem bil na veliko showih, tukaj me spremljevalni program itak ni zanimal, važno da sem lahko pogledal perfekcionizem ki ga sam nebom nikoli dosegel s svojimi izdelki.
numb : fotkič je fuji S100FS hibrid, objektiv 28-400. Slike mam pa sam v 6mpix ker sem resolucijo zmanjšal iz 11mpix (itak so plakati še vedno). Maš na p.m.-ju.
vstopnina je bla 10€, bo še letos par reportaž iz večjih evropskih showov iz moje strani. Vidim da so vam slike ušeč, bom naslednjič mal bolj nastavil zadeve al pa obdelal še dodatno.
Dve leti nazaj na 1. luxusmotoshowu na Dunaju je bilo dosti boljše kot letos. Bilo je še več športnih - prestižnih vozil, tudi več znamk enakih vozil z različnimi barvami, oldtimerjev, ipd. Pa tudi razstavne prostore so imemi boljše opremljene. No, prvič je bil bolj kvalitetni ta sejem.
Recesija pač dela svoje.
vstopnina je bla 10€, bo še letos par reportaž iz večjih evropskih showov iz moje strani. Vidim da so vam slike ušeč, bom naslednjič mal bolj nastavil zadeve al pa obdelal še dodatno.
lepo...kr velik slik, ampak me motita sam 2 ekstrema.en bel porše ko zadne spojler hujš ko F1 in land rover, ki ma 22"litke, guma pa čist mal profila (2 cm).
so pa nore fotke...a bi lahk še men poslal za unga oranžnega lamborginija za ozadje?
lepo lepo, najhujš pa nissan skyline pa aston črn, kolk je pa to hudo...
aja pa ne štekam, zakaj vsi tlačjo na stare muscle avte krom feltne gor, grdo....