tOREJ zelo bi blo se letos zoorganizirat srecanje avtomobilizem.com pred koncem leta!
Torej kao zakljucno letos!
Upam da je cimvec interesentov!
Aja pa datum lahko tut poveste kdaj bi blo kej!
Ker bi bil za naj se prosim spodej podpise
Sale, kaj praviš? Naredimo eno PIŠUKARIJO od prireditve!? drugač ste pa vsi lepo vabljeni v Gameljne naslednjo soboto, kjer bo avtoakustični DbDrag finale & srečanje avto-entuziastov...
Ja u mislih sem mel cez kaksen mesec recimo, ko bo ze skor konc vseh srecanj itd...
Aja za prostor pa bi se mogl se odlocit, lahko ponovno naredimo v celju, se je kr dobro odbneslo zadnjic, semizdi da je usem dobro ustrezalo ali pa lj recimo!
lp
Jst sem za.Sam povejte kje,kdaj,kako (fajn bi blo da bi blo spet v Celju mislim da je to za vse nekak na sred poti za tiste z Maribora in za tiste iz jLubljane.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Ja ZAdnjic smo imeli srecanje v Celju v planetu tus!
lokacija lepa, prostor velik, hitro najdes ko prides s avtoceste, sam zmenit se bi blo treba z sefejom tus-a
če bo v celju pa med vikendom(sobota) pol pa vrjetno še jst svoj traktorček zraven prpelem :P
Pa po moje se nebi blo teško z šefom tuš-a zment za plac, sej bi mu še kej dobička nardil ne Če je kak dober film ga grem jst kuj pogledat