Hehe, sej tut 2fast4u-a najdeš na mobisux tabli oz. vsaj ta nickname. In če se ne motim je eden od "organizatorjev". Samo tok kot zanimivost, drugač pa je tuki link za vse ki se jim ne ljubi brskat: http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... art=3&vc=1
Ko smo že ravno pri zicih: jaz in draga bova v avtu sama - dva zica sta frej. No, za kšnga čukca. Vem namreč, da vas bo veliko brez zadnjih klopi - hehe!
Veš,da bi te vzel s sabo če bi mel plac, pa mam na žalost samo 2 sedeža in je sovoznikov že zaseden! Zakaj pa ne priletiš s svojmu dol, pa bi lahko še ti mal poštartal!
Ja pa kaj če maš mal bl zlizane gume! Sej ostali tud ne bojo mel bog ve kaj! Lej več nas je, bolj bo! brez skrbi, da t zaden ziher ne boš! Če ne druzga pa prid vsaj pogledat!
to, da pridem, sploh ni vprasanje! pa gum tud nomam zlizanih, sam presiroke za moje konje... pridem navijat zate, ni blema! sam se kamero morm nekje sfehtat...
dgrejtest pravi: to, da pridem, sploh ni vprasanje! pa gum tud nomam zlizanih, sam presiroke za moje konje... pridem navijat zate, ni blema! sam se kamero morm nekje sfehtat...
lep dan! peter
Ti bol bo pa bolj če tablice vzamem dol, da ne bojo po vsem internetu slike od mojga avta! Ker če maš ti kamero v roki potem se nič ne ve! Ej Todoroviču reč naj pride s Alfo ke!