PRODRIVE je napisal/-a:Kaj pa kaksen Herr der ringe je dobrodosel al samo VW,tole zna biti pa zelo zanimivo za pogledat,kolk GTI-jev premore nasa dezelica,mini WSEE.
W|zz je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Kaj pa kaksen Herr der ringe je dobrodosel al samo VW,tole zna biti pa zelo zanimivo za pogledat,kolk GTI-jev premore nasa dezelica,mini WSEE.
Če bi prišli vsi ali pa vsaj večina GTIjev z naše deželice, bi bilo to že kar ornk velko srečanje, heh
Lahko pridejo tudi ostali pogledat, ni panike, point je samo da ne pride do mešanja. Se pravi plac, ki je določen za gtije, je za gtije, plac ki je za nek drug model (motor), je pač za njih rezerviran, itd..
W|zz je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Učeri sm biu za tabo v kašlju, ful dobr zvok ma ta tvoj golfič
Pa mogoče pridem tut jst če nebom delu :P
Ti si se mi včer za rit zalimal? Tam mal pred kapelco? Pa do moje bajte si bil pol za mano?![]()
No, pridi, da se spoznamo
rumena ibiza je napisal/-a:2fast le pridi nas kaj pogledat...
neee opelice niste vabljene, sam pežojii pa so :P hecam se...
pridi nas pogledat kot gost, ne z opelom ampak parkiri opela nekam stran pa prid peš:P
kar se tiče pa datuma, ga ne mislim spreminjat je to to kdor pride pride kdor ne ne...žal tko to gre, jst bi tko nardila da bi loh vsi pršl sm to mi ne bo nkol ratal..
pa fantje nč chit chat v tej temi ( ne smetite jo )!!
Dj Big je napisal/-a:drgač sm pa jst tm mal naprej duma pa se te spomnem še ko si meu gor nalepko move--> mi je bla ušeč nalepka
2Fast&2Furious je napisal/-a:Dj Big....saj jo ima spet, ampak v "barvi avta"
rumena ibiza je napisal/-a:
pa fantje nč chit chat v tej temi ( ne smetite jo )!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov