ni blo ne duha ne sluha o nobenem, sem se vozu mal naokol, pa še v
BTC sem šou, nobenga...
Sicer sem sreču Pugi-ja pred Siesto, pa je reku da ste dol, pa nč...
razen enih policajev (radarja) ni blo nč....
mogoč grem pa še enkrat nazaj, mogoč so vas policaji prestrašl
ja lagal ravno ne bi...
skratka, jst nobenga nisem dol vidu, 5x mim policajev
se vozt po "dragu" s Pugijem, ko sva skor v radar letela...
mi pa ravno ni....
sploh s takim avtom pa preizkušnjo....
Hehe, midva res pičiva po dvopasovnici vštric, pa še en je šu nasprot, poj pa mimo unga greva pa sam kops sedi pa čaka ene 50 metrov naprej. Midva pa po bremzi pa rotiraj ... Škoda, da nisva do tja pršla, samo res nimava šans čez kontrolo pridt: men manka ene 5 homofegetizacij, hugo ma pa itak ceu avto predelan... Največja kriminalca v državi.
sam še večji šit bi bil, da medva ne bi vidla kopov, pa bi
še naprej "dregala" 200 v radar
kira akcija bi bla... pol bi mel pa res drag... hi,hi...
kwa'b naj lovil....
HUGO_BOSS je napisal/-a:sam še večji šit bi bil, da medva ne bi vidla kopov, pa bi še naprej "dregala" 200 v radar kira akcija bi bla... pol bi mel pa res drag... hi,hi... kwa'b naj lovil....
Hehe, največja scena, pa lih sva zajebala, ko sva pičila nasprot unga, poj sm pa tik pred avtom hotu zabremzat in it za tebe, ti pa tud po bremzi
Ja, res ti ne potegne slabo. Res da sem hotel, da voziva vštric oz da vidim kolk ti potegne, samo mi ni dosti ostalo. Kljub večji moči se kile poznajo. Če bi do konca dal gas in prestavljal pri 7000 bi ti do kapsov mrbit ušel za en avto, kej več pa ne...
A mislš da bi naja ujel pa v pripor dal pa posill, pa brutalno pretepli in nebi upoštevali najnih pravic? Poj bi naja pa peljali na zaslišanje v skrivno bazo in nama z vesoljsko tehnologijo hoteli uničiti željo do tuninga in stylinga?
Ah, malo verjetno... Tud če bi, pomoje nebi uspel...
ja tis bil za mano, ravn v mrtvem kotu, tko da sem sam lučke
vidu u špeglu, pa nisem bil čist pozoren pol kje si, sem ravn v
pogovor padu, pol pa vidm avto nasprot pa sam po bremzi ops:
sorry
Pugi sem mel jst tud še mal v rezervi, sicer ne velik... Ja... kr dobr gre za Ibizo Po novem letu še čip...
pol pa bo za zdržat do nove mašine