Courage™ je napisal/-a:Najdi se za mene neki siht, se ti takoj pridruzim. Delam kaj hoces

Upam, da me ne boš narobe razumel, drage volje pomagam tudi najti siht a po nekajkratnih slabih izkušnjah na to temo ti odgovorim, da moje ime in reputacijo ne bom več zastavljal za nobenega.
Če prebereš sem že detaljno opisal kako priti do službe in dal linke .
Nič osebnega in zato se mi dopade ta forum ker ne poznam administratorje, ne poznam urednike in ostale kar je zelo dobro, saj je na majhnih forumih kjer se vsi poznajo takoj izražena osebna zamera če razmišljaš ali živiš drugače kot oni, če napišeš konkretno kritiko, pa baniranja in karkoli napišeš kar im ni po godi te blokirajo in ne dovolijo do besede. Totalitarizem.
Hotel sem omeniti, to, da sem uredil gospodu Azmiju iz Šri Lanke ki je delal v drugem podjetju za 300 Euro na mesec, da je prišel delati k nam za 2400 euro kar je za nekoga iz Šri Lanke 5 letna plača. Ko je moral redno vsak teden priti na pregled materijala ki je prišel z ladjo je zamujal, klient je tam čakal na 50 C, ko se je prikazal je meni fuknul na mizo papirje pa rekel, pejt ti pregledati materijal ki smo ti ga dostavili, čeprav sem, jaz imel vedno moj pregled pred tem dobro ve, saj materijala nebi niti prejel da ga sam nisem pregledal in ko sem seveda odbil večkrat z obrazložitvijo, da njegovega dela mora opraviti ON ne jaz ali pa klient se je odšel vlizovati generalnem managerju in šenfati čez vse nas. Bistvo? Dobrota je sirota.
Meni kot Site Managerju pa res odgovornost za normalni potek dela in nadzor je bil dovolj tehten razlog, da na kolegijih ustavim nekoga ki svoje delo ne opravlja ter noče pisati raporte. Na koncu mene vprašajo ker sem vodja kaj se dogaja.Ne hvala.
Nikoli ne moreš vedeti kako se bo nekdo ki ga priporočiš obnašal, delal in spoštoval to kar si za njega naredil. Čeprav nič nisem zahteval. Nož v hrbet pa ne maram.