Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
Car-t-maN
Novinec

Potopis: Največji zbor Amerških avtomobilov na svetu

Napisal/-a Car-t-maN To jul 08, 2008 6:49 pm

Ehh vse je šlo v vodo. Pisal sem potopis cele 2 in pol ure in ga lepo oblikoval in sem ponesreči pritisnil Ctrl in A in nisem videl in sem pisal naprej in je šlo vse v k*** vendar bom predstavil sedaj čisto na hitro.

Z očetom sva šla na največji zbor ameriških avtomobilov na svetu in sicer se imenuje Bigmeet (www.bigmeet.com). V petih dneh(tja in nazaj) sva naredila 5000 km, 2 noči še žurala in si ogledala Mercedesov muzej ter Stockholm. Odpravila sva se z mojo Vectro in je bila odlična, poraba na koncu 5.7 ker sva nazaj skos vozila od 160 do 180km/h. Zadnje sedeže sva podrla in spala na blazini.

Letos je bil 31 zbor in se je zbralo okoli 10000 am. avtomobilov. Bilo je NORO kaj takega težko doživiš. Vse se je odvijalo v mestu Vasteras in celo mesto je bilo okupirano z raznoraznimi am. avtomobili(najnovejšimi (teh je bilo najmanj), takimi ko si se samo čudil kako to lahko sploh gre, do zelo lepo restavriranih,..) skratka vsak avto, ki so ga američani naredili je bil tam.
malo slik bom pa vseeno prilimal:

Imeli so 20km zaprte ceste rezervirane samo za njih in je bila vedno nabita do zadnjega kotička
Slika

Ljudje ob cesti:
Slika

Tekmovali so med sabo(malo za hec), ko ima več ljudi na/v avtu in seveda da so vsi čim bolj pijani
Slika
Slika

Glavno prizorišče(kamor koli si pogledal so bilo)
Slika

camaro, ki ima 900km/h na števcu in dejansko števec dela :D :
Slika

Najblojši avto po mojem mnenju in tudi dobil je nagrado "Jay Lenno car of the year", je replika Eleonorja iz filma Samo še 60 sekund in je vse narejeno ročno in izključno samo za ta avto (motor ima 770KM):
Slika
Slika

najlepši Cadillac(v nulo restavriran):
Slika
Slika

Oče slikan zraven Pontiac Trans Am letnik 79. Ta avto je zanimiv samo zato ker je oče imel 1. Pontiaca v celi Jugoslaviji in sicer leta 82 in je bil prav ta model ampak črn in še danes ga ljudje poznajo/sovražjo zaradi tega avtomobila. Bil je prava senzacija za tiste čase
Slika

Slik imam sicer ogromno vendar kot sem že povedal z***** in se mi resnično ne da vse še enkrat delati.
Če ste saj malo avto fanatika si enostavno enkrat morate ogledati tale šov. [/img]
Avto ni avto če nima trikrake zvezde na nosu

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p To jul 08, 2008 7:31 pm

Prekleti CTRL+A! Če se ti bo le dalo prilepi in napiši še več.

PS: Lepega Pontiaca je imel tvoj oče. Potem ga je prodal ali kaj se je zgodilo z njim?
Slika

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jul 08, 2008 7:35 pm

Bi vseeno prosil še ze več slik, predvsem klasikov... :D

hrošč
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a hrošč To jul 08, 2008 8:00 pm

Cartman, daj slike magari na Google Picasso pa das sem samo link. Oz. v katero drugo spletno galerijo. S komentarji po moznosti ;)

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To jul 08, 2008 8:01 pm

Meni osebno so tudi ameriški avtomobili ful ql ne glede na letnik. Če si boš našel čas pa nam le pripopaj še kakšno fotko ;)

Lp, A

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To jul 08, 2008 9:16 pm

Kool! Tale meeting poznam samo se ga na žalost še nisem udeležil :( ! Se pa s kolegi že nekaj časa menimo, da se odpravimo na to dolgo pot, seveda obvezno z amerikanci! Morda drugo leto. Drugač pa svaka čast tebi in očetu, da sta si šla ogledat največji meeting. Daj še kaj slik gor! Vsaj kak izborček najbolj zanimivih in nenavadnih.

Uporabniški avatar
Car-t-maN
Novinec

Napisal/-a Car-t-maN To jul 08, 2008 10:15 pm

uros_p je napisal/-a:Prekleti CTRL+A! Če se ti bo le dalo prilepi in napiši še več.

PS: Lepega Pontiaca je imel tvoj oče. Potem ga je prodal ali kaj se je zgodilo z njim?

jah pol ga je prodal naprej zej pa noben bog več ne ve kje je :D Drugač pa je bil avto in pol, če računaš je takrt glih yugo prišel vn ta avto je pa mu klimo na el. vse, 6.6 motor,...

obljubim pa vam da bom naredil potopis tak kot je bil preden je šel v qur*c.
Evo še mal za pokušino.

kamijon iz lesa:
Slika

Osebno meni najlepši am. avto Chevrolet Impala
Slika

Zanimiv predvsem zaradi nepotrebnega zadka (zaradi rezervne gume) :D
Slika

Žurerji :)
Slika

tako za enkrat tok OBLJUBIM pa lep potopis
LP
Avto ni avto če nima trikrake zvezde na nosu

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jul 08, 2008 10:23 pm

še, še, še... :D :D

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če jul 10, 2008 12:44 pm

Car-t-maN, imaš Zasebno sporočilo! LP!

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Ne jul 13, 2008 5:08 pm

Kaj naj recem: nnniiiiiiiiiiiicccceee!

Kot, da smo tukaj, v domovini teh lepotcev!

LP iz Chicaga!

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ Ne jul 13, 2008 5:20 pm

ke pa je blo to ?
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost