Z očetom sva šla na največji zbor ameriških avtomobilov na svetu in sicer se imenuje Bigmeet (www.bigmeet.com). V petih dneh(tja in nazaj) sva naredila 5000 km, 2 noči še žurala in si ogledala Mercedesov muzej ter Stockholm. Odpravila sva se z mojo Vectro in je bila odlična, poraba na koncu 5.7 ker sva nazaj skos vozila od 160 do 180km/h. Zadnje sedeže sva podrla in spala na blazini.
Letos je bil 31 zbor in se je zbralo okoli 10000 am. avtomobilov. Bilo je NORO kaj takega težko doživiš. Vse se je odvijalo v mestu Vasteras in celo mesto je bilo okupirano z raznoraznimi am. avtomobili(najnovejšimi (teh je bilo najmanj), takimi ko si se samo čudil kako to lahko sploh gre, do zelo lepo restavriranih,..) skratka vsak avto, ki so ga američani naredili je bil tam.
malo slik bom pa vseeno prilimal:
Imeli so 20km zaprte ceste rezervirane samo za njih in je bila vedno nabita do zadnjega kotička

Ljudje ob cesti:

Tekmovali so med sabo(malo za hec), ko ima več ljudi na/v avtu in seveda da so vsi čim bolj pijani

Glavno prizorišče(kamor koli si pogledal so bilo)

camaro, ki ima 900km/h na števcu in dejansko števec dela

Najblojši avto po mojem mnenju in tudi dobil je nagrado "Jay Lenno car of the year", je replika Eleonorja iz filma Samo še 60 sekund in je vse narejeno ročno in izključno samo za ta avto (motor ima 770KM):

najlepši Cadillac(v nulo restavriran):

Oče slikan zraven Pontiac Trans Am letnik 79. Ta avto je zanimiv samo zato ker je oče imel 1. Pontiaca v celi Jugoslaviji in sicer leta 82 in je bil prav ta model ampak črn in še danes ga ljudje poznajo/sovražjo zaradi tega avtomobila. Bil je prava senzacija za tiste čase

Slik imam sicer ogromno vendar kot sem že povedal z***** in se mi resnično ne da vse še enkrat delati.
Če ste saj malo avto fanatika si enostavno enkrat morate ogledati tale šov. [/img]