nebivedu je napisal/-a:Edini tak primer, ki ga ne morem pozabit je ta, da me je na hrvaškem slovenec zanalašč zrinil s ceste, se smejal zraven in potem zbežal. V avti smo bili trije in smo pri 130 leteli iz ceste, ter odbili kamen ki je zabetoniran ob cesti na jadranski magistrali. Avto totalka, nobenemu izmed nas pa nič. Zapomnil sem si sicer avto in del registracije, vendar je bil naslednji dan avto že naprodaj prepisan na firmo, kjer niso hoteli povedat, kdo je bil lastnik, po drugih kanalih pa se tudi ni dalo zvedeti nič. Sej po eni strani je tako bolje, ker drugače bi bil najbrž v zaporu, ker sem imel resno namero človeku najmanj kolena zdrobit, če ne kaj več.
nebivedu je napisal/-a:To je bil en, ki je po cesti, kjer je omejitev 90 vozil 30 in ko si ga hotel prehitet, je pospešil in se vozil ob tebi, pa te ni pustil nazaj na pas. Ker avto ni imel dost moči, pač nisem mogel nazaj na pas in ko je prišel ovinek, je zapeljal na nasprotni pas, ker z avtom ni speljal ovinka, jaz pa namesto vanj, sem šel raje ven iz ceste, ker bi mu namreč priletel v vrata in ga skoraj 100% ubil.
ggg je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:To je bil en, ki je po cesti, kjer je omejitev 90 vozil 30 in ko si ga hotel prehitet, je pospešil in se vozil ob tebi, pa te ni pustil nazaj na pas. Ker avto ni imel dost moči, pač nisem mogel nazaj na pas in ko je prišel ovinek, je zapeljal na nasprotni pas, ker z avtom ni speljal ovinka, jaz pa namesto vanj, sem šel raje ven iz ceste, ker bi mu namreč priletel v vrata in ga skoraj 100% ubil.
imas pa domisljijo. 30-90kmh prehitis vsak avto v 2s. ni sans, da prehitevani sploh pogrunta kaj se dogaja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov