berlonso je napisal/-a:na isti princip sem jst prespau u Škodi Felicii Combi, le da je biu pravi jogi, ne napihljiv ker ga pač nimam. poceni zanesljiv avto, z dodatno ponudbo nočitve

.
aja in kar se tiče spanja v avtu, sta mi tašča in tast razlagala da sta precej let nazaj (kdaj se ne spomnem) šla v Bohinj in hotela praspat v avtu na enem unih postajališč zraven ceste (ne avtoceste) in so prišli policaji ter prepovedali spanje v avtu! najbolj smešno je da so jim rekli da če želijo prespati naj grejo vn iz avta in spijo poleg v spalnih vrečah!!

Midva sva prej imela Kangooja in sva ga preuredila v pravo spalnico. Sicer je bilo treba veliko eksperimentiranja in ročnih spretnosti, ampak sva zelo dobro spala. Samo še WC in kuhinja, pa bi bil avtodom. Prtljago sva rešila tako, da sva v kabini naredila leseno škatlo s predali, v katere je šla vsa prtljaga. Je pa zanimivo, da sva spala praktično povsod po Evropi, spanje pa so nama prepovedali samo v Bohinju

Na srečo naju je zbudil zgodaj zjutraj, ko sva se itak imela namen vstati, bil pa je bolj prizanesljiv tudi zaradi jeseniške registracije. Pa tudi kazen za parkiranje sem dobila samo v Bohinju (no, pa enkrat v Lj.), so se mi prav zamerili. Naju je pa pred višjo kaznijo spet rešila Kr registracija.