maniaxxx je napisal/-a:Če bo po sreči grem letos za december v Budimpešto, ki sem jo videl v vseh možnih letnih časih razen decembra , razmišljam pa še o kakšnem skoku kam drugam istočasno, kakšni predlogi?
_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če bo po sreči grem letos za december v Budimpešto, ki sem jo videl v vseh možnih letnih časih razen decembra , razmišljam pa še o kakšnem skoku kam drugam istočasno, kakšni predlogi?
smo bli lani konec januarja v budimpesti. prispeli smo zvecer, zacelo snezit, ceste drsele...
pol smo v blizini hotela nasli nek wild west style bar. vzdusje itd. super. vsaka rudna, karkoli smo pili je bila po 15 eurou (5 oseb)
uglavnem zanimivo. samo pol v nedeljo je bilo vse tako pusto, prazno ...
drugace pa grem jaz vrjetno v london v zacetku decembra, ni ravno skupaj z tem, ampak se splaca it za 30 eurou
maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če bo po sreči grem letos za december v Budimpešto, ki sem jo videl v vseh možnih letnih časih razen decembra , razmišljam pa še o kakšnem skoku kam drugam istočasno, kakšni predlogi?
smo bli lani konec januarja v budimpesti. prispeli smo zvecer, zacelo snezit, ceste drsele...
pol smo v blizini hotela nasli nek wild west style bar. vzdusje itd. super. vsaka rudna, karkoli smo pili je bila po 15 eurou (5 oseb)
drugace pa grem jaz vrjetno v london v zacetku decembra, ni ravno skupaj z tem, ampak se splaca it za 30 eurou
Kje si pa tak pocen London našel? Jaz bi mogoče tudi šel če je kaka ugodna ponudba...prosim za kak p.m
_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če bo po sreči grem letos za december v Budimpešto, ki sem jo videl v vseh možnih letnih časih razen decembra , razmišljam pa še o kakšnem skoku kam drugam istočasno, kakšni predlogi?
Kje si pa tak pocen London našel? Jaz bi mogoče tudi šel če je kaka ugodna ponudba...prosim za kak p.m
http://www.ryanair.com/en
maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če bo po sreči grem letos za december v Budimpešto, ki sem jo videl v vseh možnih letnih časih razen decembra , razmišljam pa še o kakšnem skoku kam drugam istočasno, kakšni predlogi?
maniaxxx je napisal/-a:Pa kje iščete vi te ponudbe, je še kak ink razen tistega, ki mi ga je Furby posredoval?
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Pa kje iščete vi te ponudbe, je še kak ink razen tistega, ki mi ga je Furby posredoval?
Kmalu bo ceneje iti z letalom okoli sveta, kot z avtom v LJ
maniaxxx je napisal/-a:Pa kje iščete vi te ponudbe, je še kak ink razen tistega, ki mi ga je Furby posredoval?
ban je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Pa kje iščete vi te ponudbe, je še kak ink razen tistega, ki mi ga je Furby posredoval?
Ryanair, sam moraš met tud malo sreče da najdeš ugoden termin. Recimo takrat je bil ta dan najbolj ugoden, naslednji ali predhodni teden je bila cena že višja. Sem mal na hitrco pogledu ryanair, recimo za enega, 11. december do 16. december za 56€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov