Hvala
AudiFreak je napisal/-a:10 dnevna vinjeta stane samo 8 Euro in bi ti svetoval, da jo kupiš in se lepo brez skrbi pelješ pa AC.
Za pot bi pa jaz vzel Novo mesto - Krško - Laško - Celje - Maribor - Gradec. V treh urah bi moral biti v Gradcu, vendar bi si jaz vzel pol ure rezerve.
ban je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:10 dnevna vinjeta stane samo 8 Euro in bi ti svetoval, da jo kupiš in se lepo brez skrbi pelješ pa AC.
Za pot bi pa jaz vzel Novo mesto - Krško - Laško - Celje - Maribor - Gradec. V treh urah bi moral biti v Gradcu, vendar bi si jaz vzel pol ure rezerve.
Jst bi po teh poplavah raje šel kar po AC preko LJ, pa še na Trojanah se lahko na krofih ustaviš. Vprašanje kaka je cesta mimo Zidanega mosta in Laškega, pa tudi časovno je po AC primerljivo s to tvojo ruto.
Google maps pravi da je iz Nm do Gradca 256 km in 2 h 38 min.
AudiFreak je napisal/-a:ban je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:10 dnevna vinjeta stane samo 8 Euro in bi ti svetoval, da jo kupiš in se lepo brez skrbi pelješ pa AC.
Jst bi po teh poplavah raje šel kar po AC preko LJ, pa še na Trojanah se lahko na krofih ustaviš. Vprašanje kaka je cesta mimo Zidanega mosta in Laškega, pa tudi časovno je po AC primerljivo s to tvojo ruto.
Google maps pravi da je iz Nm do Gradca 256 km in 2 h 38 min.
Seveda imaš prav, sem čist pozabil.
Aja, pa pred Gradcem je trenutno delo na cesti 8 km z omejitvijo 80 km/h.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov