nebivedu je napisal/-a:2 tedna nazaj bil v gardalandu. Najkrajši čas za čakanje je bil 80 minut, za vse bolj adrenalinsko je bil čas 120 minut in več čakanja.
Uglavnem ne grem več v gardaland med poletjem, samo še aprila ali oktobra, ko ni tok ljudi.
pskoda je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:2 tedna nazaj bil v gardalandu. Najkrajši čas za čakanje je bil 80 minut, za vse bolj adrenalinsko je bil čas 120 minut in več čakanja.
Uglavnem ne grem več v gardaland med poletjem, samo še aprila ali oktobra, ko ni tok ljudi.
Ko imajo otroc počitnice so vdno gužve, sploh ob vikendih. JAz grem jutri in ne pričkujem gužve, ker se je začela šola in še sredi tedna je
nebivedu je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:2 tedna nazaj bil v gardalandu. Najkrajši čas za čakanje je bil 80 minut, za vse bolj adrenalinsko je bil čas 120 minut in več čakanja.
Ko imajo otroc počitnice so vdno gužve, sploh ob vikendih. JAz grem jutri in ne pričkujem gužve, ker se je začela šola in še sredi tedna je
Jaz sem bil sredi tedna, tako da mislim, ne bo nič manj ljudi.
pskoda je napisal/-a:Po moje je boljš gardaland, pa še bližje je
Daj meni na zs številko in naslov k letos gremo tja. Tnx...mihaing je napisal/-a:Sem vsako leto vsaj enkrat tam
Definitivno si moraš zrihtat prenočišče že zaradi same vožnje. Od ljubljane je točno 867km v eno smer. Park je urejen bolj kot bela hiše. Gardaland je ciganija v primerjavi z Evropaparkom.
Če hočeš ti dam števiko in naslov za odličen apartma (poceni in lepo urejen)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov