S frendico imava rezerviran dopust v srednji dalmaciji. Zdaj pa sva v dilemi, ali naj se odpraviva z avtom, ali javnim prevozom. Zaenkrat je vse 50:50.
Dilema pa zato, ker je avtek bolj star in nisva prepričani, če bi zdržal dolgo pot. Sva namreč popolna analfabeta v napenjanju najlonk namesto jermena ipd

Moj deset let star clio mi sicer ne počenja nobenih težav, ne kaže znakov, da me ima kaj kmalu namen kje pustiti, servise narejene, mehanik pravi, da naj ne teram preveč pa mi bo še dolgo služil. Vseeno pa me skrbi, ker se mi je nekoč že zgodilo, da mi je starejši avto zbrcal na daljši relaciji, komentar amaterskega mehanika pa je bil ,da je kriva ravno daljša vožnja (ne vidim sicer logike, ampak recimo, da je možno. šli pa naj bi ventili na glavi..oz neki podobnega

Naj reskiram avtovleko in se zapeljem, glede na udobje, ki ga javni prevoz ne more nuditi?
Kaj bi priporočali nekomu, ki ne zna popravit prav ničesar? javni prevoz, ali osebni avto...tu bi bila tudi kakšna priporočila, na kaj paziti, dobrodošla.
Hvala
Upam, da tema spada v ta forum..no nekako je povezana z dopustom