Mad je napisal/-a:... ja - ker je dober... kaj ti bo mrtev avto ? Ti imaš pa pospešek in delaš kar češ med dvemi semaforji8AK je napisal/-a:do 195km/h po ravnem komot, več menjalnik ne pustL.p. Mad
ja to je pa tud res

ThugBoy je napisal/-a:hehe men je tud šlo z 75KM 200km/h po števcu...
samo kaj to pomaga ko mi pri 60k/h že laže za cca. 12%![]()
![]()
torej je tistih 200 glih blo cca. slabih 170km/h
LP
ThugBoy
TooOldVehicle je napisal/-a:a kdo kej ve kolk ma golf4 1.9 tdi 90HP odstopanja od resničnih kilometrov pr končni (moj ma končno 180 km/h po števcu)?
Blinder je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Golf IV 1.9TDI 140KM (čip), po tanovem sam še 197km/h končna... po števcu... po klancu navzdol
A so krive prekratke prestave?
trafo66 je napisal/-a:...fajercki z 70 konjev 200 na uro...
Eazy-O je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:...fajercki z 70 konjev 200 na uro...
jao... trafo... poglej tale topic: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 69&start=0
Eazy-O je napisal/-a:Model... trafo......daj preberi vsaj 3 poste v tistem topicu no...
trafo66 je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Model... trafo......daj preberi vsaj 3 poste v tistem topicu no...
tisti topic je samo nakladanje. mogoče pa dobiš 20 konjev ,če se voziš z odprto havbo. joj joj
tudi če je res da motor 1,4 nabildaš kar tako s 50 imi konji se ti bo po nekaj sto km razpadu, ker ma vse narjeno za tisto kar pač v tovarni predviden.
TITan je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:To da so ti pa vmes g ladr namontiral pa nis opazu ane :P
To so tiste malenkostne predelave. Pač na original K-Jetronic je next to nemogoče efektivno dat športni filter (sicer mi je že ratalo 2x). Pol se mi pa ni dalo menjati samo vbrizga, sem raje celo mašino k se je valjala doma. Sam ni to zarad mašine tko. Je zarad filtra
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov