Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Pe jul 13, 2007 2:35 pm

Tudi jaz sem bil nedavno tam ... kot je pa DaDek omenil pri mejnem prehodu županja ter samo naravnost, nenazadnje vprašaš domačine ki ti bojo zagotovo pokazali pravo pot ... sicer boš pa na arizoni težko našel kolikor tolikor kvaliteten izdelek ki bo izdržal do 5 pranj v pralnem stroju ...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jul 13, 2007 3:27 pm

ja tko kot sem ti napisal, v kladuši maš grad za pogledat sem bil not tut .. lep možno je tut na gradu prespat ( samo raje priporočam hotel ) vse je zrihtano... drugač pa so prenovili park tm pa seveda tržnica in pa Ham restavracija... kej druzga tut ni prov preveč zanimivga. Lokalčkov je pa kok češ... samo naroč vse brez sladkorja.. ker ga tm kr sami dajo not.. preveč.. vsaj tko je blo prej.. hehe :lol:
pa vzami s sabo sončno kremo .. so tut bazeni pa to samo raj ne it...
bo pa zlo vroče

pol naprej.. pa greš v Bihać tm pa .. hmm vem da je ena dobra pizzarija hehe to je pa tut vse.. pa v bolinici sem bil.. pa ne da bi mi kej blo..

hrana je dobra pa pocen.. stvari so tut kakšne pocen.. kej je pa draži kt pr nas...

najbolj pa je da si mal na netu..
recimo za bihać maš to stran http://www.bihac.org/

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Pe jul 13, 2007 3:54 pm

na prejšni strani je eden spraševal za "krog" po bivši YUG...za novo leto smo šli: Ljubljana-Zagreb-Beograd-Niš-Ohrid-Tirana-Podgorica-Sarajevo(31.12.)-Zagreb-Ljubljana...
Najbolj nas je presenetlo oderuštvo na srbkih AC(proti jugu), vstopna "viza"-10€ po komadu za vstop v Albanijo, presenetljiva pokrajina v Albaniji in praktično NEOBSTOJEČE ceste (na izhodu iz Tirane je krožno križišče in potem na poti proti Podgorici NIČ, praktično makadam in brez oznak - le kak mrtev pes za cesto ti dela družbo na poti v neznano :) ). V Bosni BP - le policaji so še zgled "balkanskega" vedenja:
policaj: Idete na sud-vozili ste prebrzo! Pa kako da to sredimo?
jst: samo 15€ mam - to je vse...
policaj: pa dobro onda...(vrne mi dokumente, jst pa njemu polepšam družinski proračun)

kakšnih sumljivih-razpadajočih bencinskih smo se izogibal - drugač se pa Jumper 2,8 hdi ni pritoževal.
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe jul 13, 2007 3:57 pm

tm služjo bl mal ne.. tko da kak problem s policaji reš kakih 5€ .. ;)
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost