Hvala
ban je napisal/-a:Sej men ni do nekega nočnega življenja, sem že v tistih letih, ko mi bolj paše mir :P
Drgač pa dobiš 10 dnevni PP že za 550€.
aquariumwild je napisal/-a:ban je napisal/-a:Sej men ni do nekega nočnega življenja, sem že v tistih letih, ko mi bolj paše mir :P
sem prepričan, da z bolom ne boš brcnil v temo, edino, če boš imel težave z osebjem.
vem, da so bretanide kupili v preteklosti avstrijci, za elaphuso pa bonaco pa ne vem točno in tudi osebje temu primerno prilagodili.
Marks je napisal/-a:Letos sem dopustoval na Bolu...
Zlatni rat je ena najlepših plaž na svetu...mestno jedro je super...
jaz sem dal za 2 osebi 10dni apartma 320eur...
trajket od splita do brača te pride 200kun v eno smer...
Priporočam!!!
medicincko je napisal/-a:aquariumwild je napisal/-a:ban je napisal/-a:Sej men ni do nekega nočnega življenja, sem že v tistih letih, ko mi bolj paše mir :P
sem prepričan, da z bolom ne boš brcnil v temo, edino, če boš imel težave z osebjem.
vem, da so bretanide kupili v preteklosti avstrijci, za elaphuso pa bonaco pa ne vem točno in tudi osebje temu primerno prilagodili.
Osebje temu primerno prilagodili?
aquariumwild je napisal/-a:sem prepričan, da z bolom ne boš brcnil v temo, edino, če boš imel težave z osebjem.
lenivec je napisal/-a:če si človek ki se gre na morje sončit na plažo pozabi bol.
je dokaj hitro senca (zaradi reliefa, razen na rtu, kjer je pa folk naložen kot sardelice v konzervi) in pa bol je vroče bol piha. poznam kar nekaj ljudi ki se jim je bol zameril prav zaradi vetra.
če pa greš srfat pa ni bolšega na jadranu. zdaj je blo zadnja 2 tedna noro.
jaz sem glih kar prišel domov. letos ni neke gužve, vsaj po plažah je ni blo videt tak kot prejšnja leta
Dj Big je napisal/-a:Jst sm tut biu na braču 3 leta zapored in morm rečt da je naj jačemel smo apartma in plaža bol je men naj jača še posebi proti večeru k začnejo valovi zakon
res pa da je bl umirjeno. Zadnje 3 leta sm pa hodu u mali lošinj in tut priporočam za mlade
ful je lokalov pa za žurat je zakon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov