xsara je napisal/-a:hvala za vse informacije, najbrž bo tale ruta, Lj.-Zagreb-Beograd-Niš-Skopje-meja z grčijo in potem ne vem ali bi šel do Thessalonikija ali čez Bitolo do Igumenitse.......kako je pa kaj z varnostjo mislim, če je kakšna panika s krajami ali čim podobnim?...
aja maniaxxx dej mi tist link če se ti da?....hvala
Sicer tul erahlo offtopic, pa vendarle me zanima, zakaj (če štarta v LJ) bi moral iti čez Žužemberk (meni osebno je tam čisto odveč vozit), zakaj ne do NM in potem šele proti Vinici? Sicer tudi iz NM imaš do Semiča v grobem dve varianti: čez Dolenjske Toplice ali mimo Jugorja, in meni osebno je nekako ljubša čez Jugorje.~toMmy~ je napisal/-a:Ta del poti bi ti priporočal, da greš čez Žužemberk na Vinico (mejni prehod) in imaš par kilometrov do hrvaške AC, polj pa lahko pičiš do konca AC.
sonic je napisal/-a:Sicer tul erahlo offtopic, pa vendarle me zanima, zakaj (če štarta v LJ) bi moral iti čez Žužemberk (meni osebno je tam čisto odveč vozit), zakaj ne do NM in potem šele proti Vinici? Sicer tudi iz NM imaš do Semiča v grobem dve varianti: čez Dolenjske Toplice ali mimo Jugorja, in meni osebno je nekako ljubša čez Jugorje.~toMmy~ je napisal/-a:Ta del poti bi ti priporočal, da greš čez Žužemberk na Vinico (mejni prehod) in imaš par kilometrov do hrvaške AC, polj pa lahko pičiš do konca AC.
maniaxxx je napisal/-a:V tem primeru pa nič drugega kot AC ne pride v poštev. Mogoče pa razdeliš pot na dva dela, konec koncev se dopust začne že s potjo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost