Informacije o državah, nasveti, zanimivi kraji

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr jun 29, 2005 1:53 pm

Za tisto bi pa rajši naredu še tistih 100km in šu naokoli. ;)
The MAN

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Kraj: Gabersko

Napisal/-a PIL Sr jun 29, 2005 2:05 pm

Probal bomo, drgač bomo šli pa naokrog. Sm pa mail poslou na AMZS če mi lahka kej svetujeo okrog tega pa so rek da naj kr na Jadrolinijo uprašam tko da zdej čakam še na njihov odgovor. vam sporočim če so mi kej odgovoril pa kakšen je biu odgovor.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Sr jun 29, 2005 2:12 pm

Sem videl že veliko zelo nizkih avotmobilov na cestah, ampak za 4 cm pa še nikoli nisem slišal da bi sploh kdo razmišljal o kakem trajektu, še po cesti pred mostom na Pag bo nasedel velikokrat.

Daj objavi sliko od avtomobila, me rez zanima kako to zgleda... (če sploh)

Lp

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr jun 29, 2005 2:17 pm

4 centimetre? :shock:

Samo to pa res ni vec uporabno, ker ne prides nikamor... edino AC, pol pa konc.
Glede trajekta pa sploh ni za premisljevat. Jest sm s serijskim Golfov IV 1.6 podrajsal s plastiko spredaj (sicer na peljescu, sam v prizni ni dost drgac).
Slika

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Napisal/-a PIL Sr jun 29, 2005 2:24 pm

Slika
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr jun 29, 2005 2:25 pm

jst sm obdrgnu a6 ker je znizan za 4cmko sm so po klancu u garazo.ce sta ozadi ble 2 osebi al pa 2 odspredi to sm mel tezave pa iz milana sem se votil 2 uri stran za na trajekt pa sm mal podrajsu od uspredi tak da ne svetujem!
ti pejt kr rajs na trajekt bo bols pa mn benza bo slo kot ce gres se na rajekr pogledt!

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Sr jun 29, 2005 2:41 pm

PIL je napisal/-a:evo vam link do slikce avta

http://users.volja.net/mihabor8/tuning/SIMG0005.jpg

stroj :twisted:
The MAN

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Sr jun 29, 2005 2:53 pm

hum, a bi pomagal, ce bi sel rikverc gor? vzadi zih ni tok nizek...

LP, rok

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr jun 29, 2005 2:57 pm

RedWind je napisal/-a:hum, a bi pomagal, ce bi sel rikverc gor? vzadi zih ni tok nizek...

LP, rok

isto bi spredi zapel zato...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jun 29, 2005 2:59 pm

RedWind je napisal/-a:hum, a bi pomagal, ce bi sel rikverc gor? vzadi zih ni tok nizek...

LP, rok

po mojem še hujše ker pol bi vseeno zagrabil spredaj po asfaltu preden bi gor
prišel.
Slika

peter rutar
Nov uporabnik

Napisal/-a peter rutar Sr jun 29, 2005 3:00 pm

Iz mojih izkušenj in kolikor sem videl lahko rečem, da se tisti ki je na rampi potrudi, če vidi nizek avto. Samo s to rezervo, da mora biti to drag avto. Potrudi pa se tolk, da te usmeri postrani in se celo mal skloni, da pogleda, če bo šlo. Če pa se pripelješ z enim povprečnim avtom pa ga ne briga dosti. Aja pa še to, za slovence se ne bodo dosti potrudli, itak bodo naslednje leto set pršli čeprav jih popluvajo in pobrcajo.

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Sr jun 29, 2005 3:07 pm

Glede na to da grem tudi jaz naslednji teden prvič na pag... kakšne so drugače ceste do dol?

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Sr jun 29, 2005 3:10 pm

Pa kje si glih mojo sliko najdu :lol:

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Če jun 30, 2005 9:32 am

zanimiva tema, ker najbrž se tut jst odpravlam na Pag v dobrem tednu :) jst nam mel takih problemov, upam da boš to kul rešu :)
avto je strojček, sam ni pogojev za trajekt, ker najmanjši trajekti (za 20 vozil) so že tok visoki da morš pazit, kaj šele trajekt za 300-400 vozil...

Uporabi most pa veliko sreče :)
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 30, 2005 9:40 am

Jaz grem tudi na Pag. Bil sem že dvakrat dol pa lahko rečem da ni boga da spravi tega BMWja na trajekt. Mogoče s kakšnim avto dvigalom. Drugače pa ne... Bo treba na most.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Če jun 30, 2005 9:46 am

PIL je napisal/-a:Probal bomo, drgač bomo šli pa naokrog. Sm pa mail poslou na AMZS če mi lahka kej svetujeo okrog tega pa so rek da naj kr na Jadrolinijo uprašam tko da zdej čakam še na njihov odgovor. vam sporočim če so mi kej odgovoril pa kakšen je biu odgovor.

najprej boš čakal minimalno 1 uro da prideš na vrsto, potem pa boš ugotovil da ne gre pa boš šel vse okoli. :roll: ni šans da prideš na trajekt, pa saj okoli se tudi da vredu prit 8)
fjuuuunnnnffff pa me ni več

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če jun 30, 2005 10:28 am

Tebe sm že vidu...iz Trbovelj si, aha......mislim da bi šlo.....če se boš odloču za trajekt pojdi na cabrioleta, majo bolš za gor narjen.....po občutku bi znalo it, kokr se v živo spomnem avta....Drgač pa hud avto, sm slišu da se z motoristi kr komot raceaš ;)

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če jun 30, 2005 10:36 am

Kukr sm jst do zdej vidu vstopanja na trajekt, so gospodi pripravljeni veliko pomagat, da nebi ostal brez odbijačev.

Pomoje ja najbolje tako, da greš kr na trajekt, pa preden kupiš karto greš dol do trajekta, in se zmeniš kako in kaj, pa če ti reče da ne bo šlo, greš pa še vedno lahko okol.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
PIL
Novinec

Napisal/-a PIL Če jun 30, 2005 11:07 am

Sej ni moj avto od frenda je, jst sm sprašujem za njega k gremo skupi dol, kr za mojga me ne skrbi k je le borih 30mm spuščen tko da ni panike :D .
Slika
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če jun 30, 2005 12:12 pm

Ni šans.škoda probat, ker boš nasedel boš moral it do konca pa pol boš še enkrat nasedel, ko boš dol s trajekta lazil.boljše it okoli, čeprov ne vem kako imajo zrihtan.lani smo šli mi sicer z druge strani in smo hotli pridet na jadransko magistralo ampak je bilo nekaj zaprto in je bilo treba it na avtocesto.na zemljevidu je sicer nek most narisan ampak je kazal da mosta ni in je bil tist odsek ceste zaprt.no ker noben od prisotnih kolegov ni verjel je bilo treba rinit do mosta.un most, ki pa je odprt je pa itak zastonj tko da še tuki mal prišparaš.ceste na pagu so pa tko tko.zna se zgodit da se ti nariše kakšna velika luknja na sredini ceste in je fajn malo pazit.asfalt je pa tipično hrvaški(če je dež je boljše da se ne voziš,no čeprov ima tole rwd in lahko postneš drift master ali pa graben master)
lp ;)
Vrni se na Potovanja in izleti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost