jst zivim v budimpesti / letos bo 3 leta, po letosnjem letu nameravam nadaljevati studij v avstriji (upam da mi bo uspelo), nevem pa kje ga bom zakljucil. slovenija bo sicer vedno moj dom, ampak dvomim da se bom kdaj vrnil - pomoje bo kr ostala pocitniska drzavica, ki jo pridem pogledat med prazniki ter pocitnicami oz. drugimi "eventi", kjer imam veliko prjateljev ter sorodnikov...sonček je napisal/-a:Pa kdo od vas bo šev v tujino živet(ostal del življenja) al bote kr v Slo. živel.
Escalade je napisal/-a:mogoce najbolj "pretesentljivo" je to, da sem vidu vec ZDA kot povprecen american...cez cele poletne pocitnice smo sli z avtom iz D.C.-ja do LA-ja - kamping + moteli + hoteli. dobesedno sem vidu skor vse kar je za videt v ameriki, sem tudi zivel tam okoli 1mesec pri "host family" in stricu v DC-ju ter vem da bom neki del zivljenja prezivel tam. sicer moram obiskat se atlanto, florido / miami ter texas, ampak do zdej me je california res navdusila. sicer je east coast tud lep, mogoce celo bolj podoben evropi ampak cali je tko bolj sanska...hollywood pac
jst zivim v budimpesti / letos bo 3 leta, po letosnjem letu nameravam nadaljevati studij v avstriji (upam da mi bo uspelo), nevem pa kje ga bom zakljucil. slovenija bo sicer vedno moj dom, ampak dvomim da se bom kdaj vrnil - pomoje bo kr ostala pocitniska drzavica, ki jo pridem pogledat med prazniki ter pocitnicami oz. drugimi "eventi", kjer imam veliko prjateljev ter sorodnikov...sonček je napisal/-a:Pa kdo od vas bo šev v tujino živet(ostal del življenja) al bote kr v Slo. živel.
trenutno me pa najbolj vlece juzna amerika, ceprav sem slisu da je zelo nevarna, ter arabski emirati ga morajo tud sekat
sonček je napisal/-a:Pozdravljeni
Kje vse ste že bili v tujini![]()
Jest skor skoz v Slo..(italija,madž....ostalo še ostaja skrivnost).šparam na stara leta da bom dočakal 100 let sej govorijo da se doba veča in takrat se bo začel uuu bo kr treba delat do 100 let.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost