leoCar je napisal/-a:Tudi jaz jutri picim za makarsko vendar po AC, ker mislim da je stara cesta ze kar dotrajana, na kaksno veliko guzvo pa ne racunam ker grem v nedeljo, in so menjave ze mimo![]()
LP.
uzivajte na dopustih
DaDek je napisal/-a:14dni nazaj sem sel v ponedeljek ob 5.00 iz mb pa sem bil 8.30 v pakoštanih (med zadrom in šibenikom) od tam pa še je po AC mislim da 80 km do Splita, po stari cesti pa 101% neboš v manj kot v dobrih 7urah v Splitu. Avtocesta karlovac pakoštane pa je menda 160 kun, torej do splita več kot enih 200 kun nebi smelo bit.
lp,
Pepo25 je napisal/-a:Odvisno koliko imaš časa in koliko ti je škoda denarja... Jaz osebno bom šel tudi v tisti konec (Šibenik) in bom uporabil magistralno cesto Karlovac-Plitvice-Šibenik. To pa zato, ker mi je ta cesta prav všeč, pa zdej tud ni gneče (k grejo večina po avtocesti), tako da tudi na času preveč ne izgubiš proti avtocesti, ker je tudi po kilometrih manjša razdalja in prišparaš mislim da 4000 SIT (za cca še ne 1uro daljšo pot al pa še to ne, če so na AC kakšni zastoji)... Odvisno je pa od posameznika katero pot bo ubral...nekateri ne marajo ovinkov...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost