No ja ne vem ne vem jst sm tam bliz doma pa se mi tam nc pametnga ne zdi razn prestrasis jo lahko beri (kao poroka na bogensperku) :PRoad Runn3r je napisal/-a:grad bogenšperk se čist do tam pripelješ (he he nič hoje) pa še progo sprobaš
fric je napisal/-a:Vsakoletni izlet:
Celje - Postojna - Ajdovščina - Nova Gorica - Bovec - Vršič - Kranjska Gora - Celje
Krasna cesta, uživaško, prekrasna narava, cesta ob Soči, spokojna Trenta, priporočam prav vsakomur. Je pa res, da narediš kar nekaj kilometrov in da ti gre cel dan. Ampak se splača.
totimato je napisal/-a:Jelenji greben - prva liga za romantike:
Greš proti termam olimja in zaviješ proti tistemu samostanu. Malo dalje od njega je jelenji greben. Lokacija prečudovita, če si prijazen se ti bo kakšen jelenček pustil pobožati, ker se prosto sprehajajo okoli. Razgled lep. Hrana je neverjetno dobra - se splača it na kosilo, vse izjemno okusno, niso niti dragi. Sprehod okoli grebena lahko nadaljuješ z obiskom samostana - lep, star, idiličen, sploh če imaš punco zraven. 50m stran je (pazi zdaj to) čokoladnica! Tja se DEFINITIVNO splača zavit in zapravit par jurjev, saj boljše čokolade v Sloveniji ne dobiš. Ko sta se nasprehodila, pa gresta dol v terme olimje namakat riti v bazene ali pa kakšna savna in že je tu večer.
Jaz hodim tja vsak leto enkrat decembra in z ženskico sva vedno preživela čudovita dneva (na jelenovem lahko prespiš v sobi z đakuzijem).
Se strinjam s tabo to sem pozabila napisat saj kaj ko sem tam gor ko domačinka vsak hudič me pozna tako da ni več zanimivo
lp tigrica
totimato
obo je napisal/-a:No ja ne vem ne vem jst sm tam bliz doma pa se mi tam nc pametnga ne zdi razn prestrasis jo lahko beri (kao poroka na bogensperku) :PRoad Runn3r je napisal/-a:grad bogenšperk se čist do tam pripelješ (he he nič hoje) pa še progo sprobaš
\lisko1 je napisal/-a:No lahk pa obiščeš Lovrenška jezera.Se zapelješ na roglo (asfaltna cesta iz smeri konjic)in greš peš do jezer.Je neki istega kot ribniško jezero hoje pa je za dobre pol ure (+/-15min.) če se ti pa da pa lahk iz rogle greš tud do ribniških jezer, koče itd..... Za men najbolš nedeljski izlet.
No sicer pa da nem odpiru nove teme......
Kaj ko bi se forumci (vsaj nekateri) enkrat zmenl pa nardil en tak skupen nedelski izlet?Rečmo ne vem se dobimo u mb al pa kaj pa se zapeljemo nekam se mal sprehodimo pa gremo nazaj?
Rečmo se zapeljemo ne vem na slap savica al pa kaj (oki sam ideja dejte še drugi predlagat če ste zato).
Kaj pravte?
sevnican je napisal/-a:S punco ponavadi ob lepem vremenu tudi zajadrava na kak izlet. Do sedaj sva bila:
Mozirski gaj (sicer malo draga vstopnica, ampak se splača), Logarska dolina (slap Rinka), Bled, Bohinj (slap Savica), Otočec, Donačka gora, Ravne na Koroškem, Rakitna nad Igom (zelo lepi kraji).
V prihodnje nameravama obiskati še Kranjsko goro, Bovec, Tolmin, Kobarid, Most na soči, Novo gorico, Sežano, Cerknico, Roglo, itd.
Slovenija je lepa dežela, tako da se jo splača prevozit po dolgem in počez.
Need_Power je napisal/-a:Joke:
Jaz pa ti priporočam obisk kramarskega sejma v Mariboru. Gužva taka da 10 minut parkplac iščeš, stvari za pogledat pa je več kot bi si lahko predstavljal. Je pa to čist blizu bivšega TAM-a.
Zdaj pa zares:
Toplo priporočam ogled Ribniškega jezera na Pohorju. Tam je v bistvu pravo barje na več kot 1.000m nadmorske višine. Res vredno ogleda, žal pa je cesta do Ribniške koče obupna.
Zgleda pa vse to približno takole:
(naključna slika z neta)
Čeprav je od ribniške koče do tega barja potrebno hodit še cca. 15 minut v en hud breg, se resnično splača.
Ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost