sejjaretun je napisal/-a:mene so detaljno pretresli prejsnji teden ko sem sel domov v slo,na slovenski carini.golfa so obrnili "na streho", cisto VSE pregledali.nato smo sli v sobo,kjer mi je rekel naj se slecem.in sem se slekel do spodnjic,nato pa se spodnjice.ker ne poznam svoje pravice(drugace mi vera prepoveduje da intimne dele telesa kaze moskemu),sem mu se k...c pokazal in pa ritko si je fant tudi hotel ogledatievo ti se ritka.potem je rekel da je ok,dal dokumente in to je to.se je pa dalo videti da je fant sovrazno nastrojen.v avtu niso nasli nic,pac ne prevazam prepovedane zadeve.
na internetu sem prebral (ministrstvo za notranje zadeve) da je praviloma potnik dolzan sedeti v avtu,ko carinik kontrolira vozilo-torej NI moja dolznost da robo iz potovaljk dajem ven,pol pa noter,da ga poslusam dej to premakni,odpri,dvigni itd.
no,sedaj me zanima (vidim tukaj so tudi tisti ki vedo), kaksne so moje pravice?:
-me lahko slece cisto nagega,ce ja,kaksne so posledice ce ga zavrnem?
-ali majo pravico pregledati osebne stvari-denarnico?
-so dolzni razloziti razlog kontrole,ter se na koncu opraviciti ce je vse ok?
-ali imam pravico zavrniti ukaze-to da mu pomagam pri pregledu oz. da opravljam delo ki ga on mora opravljati?(potrditev zgoraj napisanega,kar sem prebral na netu)?
-in se ostale pravice ki so pomembne,itd
nevem kaj je razlog taksnemu obnasanju,mogoce moje ime-Abdulmalik,mogoce to ker smo muslimani pa sumijo da sem terorist,mogoce ker zena nosi ruto na glavi,mogoce zaradi vpadljivega avta....?
lp
evo ti se ritka.potem je rekel da je ok
sejjaretun je napisal/-a:mene so detaljno pretresli prejsnji teden ko sem sel domov v slo,na slovenski carini.golfa so obrnili "na streho", cisto VSE pregledali.nato smo sli v sobo,kjer mi je rekel naj se slecem.in sem se slekel do spodnjic,nato pa se spodnjice.ker ne poznam svoje pravice(drugace mi vera prepoveduje da intimne dele telesa kaze moskemu),sem mu se k...c pokazal in pa ritko si je fant tudi hotel ogledatievo ti se ritka.potem je rekel da je ok,dal dokumente in to je to.se je pa dalo videti da je fant sovrazno nastrojen.v avtu niso nasli nic,pac ne prevazam prepovedane zadeve.
na internetu sem prebral (ministrstvo za notranje zadeve) da je praviloma potnik dolzan sedeti v avtu,ko carinik kontrolira vozilo-torej NI moja dolznost da robo iz potovaljk dajem ven,pol pa noter,da ga poslusam dej to premakni,odpri,dvigni itd.
no,sedaj me zanima (vidim tukaj so tudi tisti ki vedo), kaksne so moje pravice?:
-me lahko slece cisto nagega,ce ja,kaksne so posledice ce ga zavrnem?
-ali majo pravico pregledati osebne stvari-denarnico?
-so dolzni razloziti razlog kontrole,ter se na koncu opraviciti ce je vse ok?
-ali imam pravico zavrniti ukaze-to da mu pomagam pri pregledu oz. da opravljam delo ki ga on mora opravljati?(potrditev zgoraj napisanega,kar sem prebral na netu)?
-in se ostale pravice ki so pomembne,itd
nevem kaj je razlog taksnemu obnasanju,mogoce moje ime-Abdulmalik,mogoce to ker smo muslimani pa sumijo da sem terorist,mogoce ker zena nosi ruto na glavi,mogoce zaradi vpadljivega avta....?
lp
sejjaretun je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:saso5 sodec po postih sklepam da je to tvoje "podrocje",reci kaksno pametno.
do nazga, da bi te carinik slekel![]()
si siguren, da ni bil "drot"
se opravicujem,drot je bil.bi mi lahko podal odgovore na zastavlljena vprasanja?
vnaprej hvala
sašo5 je napisal/-a: zato vam vsem lahko dam le en nasvet: izogibat se velikega prehoda; samo par 100m je oddaljen t.i. "mali prehod" (zaviješ pred OMW-jevo črpalko dol in pod gradom Mokrice levo - kilometer pa si tam......vse poteka en, dva, tri....tako pri nas, kot pri hrvatih...
Patrik_A3 je napisal/-a:lani mi so hrvati zabiti na meji sprefukali celi kuferam ko sem šel na morje.... ampak alkohola pa še vseeno pod zadnjimi zici niso našli
sejjaretun je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Ja, jaz sem že bil čisto nag. Ej mi je bilo nerodno.
Meni je tudi bilo nerodno,sam so res pederi.
mater sem mel zeljo da mu prdnem,sam kaj ko nisem mogel-na silo pa ne gre
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov