optimalna cesta bi bla bled bohinj (ni treba "divjat", da je užitkarska) + v bohinju je top

Car-t-maN je napisal/-a:Zanima me vaše mnenje katera cesta/odsek, je najboljši za dirkanje oz. uživanje v vožnji(seveda v Sloveniji)?
Car-t-maN je napisal/-a:Evo Jaguarja sem sprobal in je res zverina. Ubrav sem dve poti Bled-Bohinj (danes zju3 ko ni bilo prometa) in cesta na Pokljuko. Avto se je res izkazal, če sem hotel iti počeš mi je to omogočil, če sem hotel iti čim hitreje brez zdrsa sem šel in še atraktiven je :P
Sportivo je napisal/-a:Car-t-maN je napisal/-a:Evo Jaguarja sem sprobal in je res zverina. Ubrav sem dve poti Bled-Bohinj (danes zju3 ko ni bilo prometa) in cesta na Pokljuko. Avto se je res izkazal, če sem hotel iti počeš mi je to omogočil, če sem hotel iti čim hitreje brez zdrsa sem šel in še atraktiven je :P
Daj prilepi kako sliko če si jih kaj naredu.
adis je napisal/-a:martk je napisal/-a:P.S. @Cat-t-maN Lepo, da si zadovoljen z avtom, veliko varnih kilometrov. Pa brez zamere.
zdej pa ti poste nabijaš
avto je dobil na test - 2dni, beri prejšnje poste
Drocky je napisal/-a:shilyeg je napisal/-a:za terence pa obvoznica okoli rogaške slatine![]()
za pametne voznike pa mobikrog ali pa grobnik na hrvaškem :P
točno tak, grobnik je najbolj ziher. Drugače pa so na slatnski obvoznici začeli s preplaščevanjem
Rovte-Logatec tik pred Logatcem dolga ravnina za hitre voznike, zadnjič tam peljal 160, omejitev 90. Pa, da ne bo pomote ne tista ravnina, ki so ob strani drevesa.
SpeedyRS je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Sam predlagam Novo mesto - Metlika čez gorjance ali pa Črnomelj - Vinica. Super cesta. Z kar nekaj dobrimi ovinki.
točno tako. Zelo vredi cesta za tiste ki uživajo v "tvegani" vožnji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov